Сніданок «ялинка»
(покроковий рецепт з фото)
Смачна і святкове закуска, яка буде особливо актуальна в новорічні свята, але можна прикрасити і будній день. Готується дуже просто і швидко! Обов'язково спробуйте і здивуєте своїх близьких!
Замість майонезу можете взяти сметану або натуральний йогурт. Якщо маса для ялинок вийде дуже м'якою (це залежить від сорту сиру і майонезу), то покладіть її на 20 хвилин в морозильну камеру, прямо в кулінарному мішку. Потім відразу ж викладайте на крекери і подавайте до столу. А як приготувати закуску "ялинка" дивіться в покроковому рецепті.
- Сир плавлений - 100 грам (вершковий)
- Яйце - 1 штука (варене)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - За смаком (петрушка або кріп )
- Сіль - За смаком
- Гранат - За смаком (для прикраси)
- Ківі - За смаком (для прикраси)
- Крекер солоний - 8-10 штук
Яйце, зелень і часник порубати. У чаші блендера збийте майонез, сир, яйце, зелень і часник. За бажанням посоліть. Повинна вийти кремоподібна маса.
Смачного!