Рецепт Сніданок «ялинка» фото

Сніданок «ялинка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Плавлений сир
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет , Новий рік , Різдво
Солоне
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Смачна і святкове закуска, яка буде особливо актуальна в новорічні свята, але можна прикрасити і будній день. Готується дуже просто і швидко! Обов'язково спробуйте і здивуєте своїх близьких!

Опис приготування:

Замість майонезу можете взяти сметану або натуральний йогурт. Якщо маса для ялинок вийде дуже м'якою (це залежить від сорту сиру і майонезу), то покладіть її на 20 хвилин в морозильну камеру, прямо в кулінарному мішку. Потім відразу ж викладайте на крекери і подавайте до столу. А як приготувати закуску"Ялинка" дивіться в покроковому рецепті.

  • Сир плавлений - 100 грам (вершковий)
  • Яйце - 1 штука (варене)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - За смаком (петрушка або кріп )
  • Сіль - За смаком
  • Гранат - За смаком (для прикраси)
  • Ківі - За смаком (для прикраси)
  • Крекер солоний - 8-10 штук
шведський & Quot; Ялинки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйце заздалегідь відваріть.
шведський & Quot; Ялинки
Яйце, зелень і часник порубати. У чаші блендера збийте майонез, сир, яйце, зелень і часник. За бажанням посоліть. Повинна вийти кремоподібна маса.
шведський & Quot; Ялинки
Викладіть масу в кондитерський мішок з насадкою"зірочка" і круговими рухами викладіть на крекер. Прикрасьте за смаком і відразу подавайте до столу.
шведський & Quot; Ялинки
Смачного!

Схожі рецепти