Рецепт Сніданок «підосичники» фото

Сніданок «підосичники»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Останнім часом на свята я почала робити різноманітні закуски. Замість однієї-двох, буває, захоплююся і створюю штук 5. У мене накопичується багато рецептів, якими я із задоволенням ділюся.

Опис приготування:

Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати закуску"Красноголовці" . Виглядають такі грибочки на столі дуже ефектно, а насправді складаються всього з декількох інгредієнтів. Ось, що означає подача! Закуска буде доречна на будь-якому святковому столі. Цього разу вона у мене відмінно виглядає на Новорічному і Різдвяному столі.

  • Яйце - 6 штук
  • Печінка тріски - 1 штука (банку)
  • Майонез - 1 Чайна ложка
  • Зелень - За смаком
  • Чай міцний - 300-400 мілілітрів
шведський & Quot; Podosinoviki
Яйця відварити, ostudite і чистий. Розріжте їх на 2/3 частини, тобто. Велика частина - для ніжки, а мала - для капелюшки. Жовтки дістаньте.
шведський & Quot; Podosinoviki
"Капелюшки" прокип'ятіть в міцному чаї 10-15 хвилин.
шведський & Quot; Podosinoviki
Поки зробіть начинку. Змішайте жовтки з майонезом і печінкою тріски.
шведський & Quot; Podosinoviki
Нафаршіруйте"ніжки" начинкою, укрийте їх"капелюшками" . Прикрасьте"Красноголовці" зеленню. Приємною дегустації!

Схожі рецепти