Сніданок «підосичники»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
Останнім часом на свята я почала робити різноманітні закуски. Замість однієї-двох, буває, захоплююся і створюю штук 5. У мене накопичується багато рецептів, якими я із задоволенням ділюся.
Опис приготування:
Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати закуску"Красноголовці" . Виглядають такі грибочки на столі дуже ефектно, а насправді складаються всього з декількох інгредієнтів. Ось, що означає подача! Закуска буде доречна на будь-якому святковому столі. Цього разу вона у мене відмінно виглядає на Новорічному і Різдвяному столі.
- Яйце - 6 штук
- Печінка тріски - 1 штука (банку)
- Майонез - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
- Чай міцний - 300-400 мілілітрів
Яйця відварити, ostudite і чистий. Розріжте їх на 2/3 частини, тобто. Велика частина - для ніжки, а мала - для капелюшки. Жовтки дістаньте.
"Капелюшки" прокип'ятіть в міцному чаї 10-15 хвилин.
Поки зробіть начинку. Змішайте жовтки з майонезом і печінкою тріски.
Нафаршіруйте"ніжки" начинкою, укрийте їх"капелюшками" . Прикрасьте"Красноголовці" зеленню. Приємною дегустації!