Рецепт Сніданок «ніжність Дракона» фото

Сніданок «ніжність Дракона»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Форель
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На вечерю, На святковий стіл, Фуршет

Хочете прикрасити новорічний стіл чимось яскравим, смачним і не вимагає великої кількості часу для приготування? Тоді спробуйте простий рецепт закуски "ніжність Дракона" з червоної риби.

Закуска "ніжність Дракона" в домашніх умовах - це відмінний варіант для зайнятих господинь, яким потрібно встигнути приготувати з десяток страв на святковий стіл. Зробити її можна всього за 10-15 хвилин, залишивши в холодильнику до подачі.

  • Форель - 300 грам
  • Сир - 200-250 грам
  • Свіжа зелень - 50 грам
закуска
1. Основні інгредієнти, необхідні для цього блюда, досить прості. При бажанні сирний сир можна купити з зеленню або додати подрібнену зелень і ретельно перемішати. В рецепт приготування закуски "ніжність Дракона" з червоної риби при бажанні можна використовувати абсолютно будь-яку зелень - кріп, петрушка, цибуля, базилік, салат і т.Д.
закуска
2. Важливий етап процесу - це підготовка риби. Використовувати можна копчену або слабкосолений рибу, однак це повинно бути чисте філе. Спершу потрібно переконатися, що в рибі немає кісточок, а потім акуратно нарізати її тонкими шматочками, знімаючи з шкурки.
закуска
3. На стіл покласти лист пергаменту для випічки або харчової плівки. Викладати шматочки рибки так, щоб був невеликий нахлест, а між ними не було проміжків. Риба повинна щільно стикатися. Акуратно розподілити сирний сир по поверхні форелі, залишаючи трохи вільного місця по краях. Зелень вимити, обсушити як слід і викласти зверху сиру.
закуска
4. Акуратно згорнути все в рулет за допомогою пергаменту або плівки, щільно притискаючи. Щоб закуска "ніжність Дракона" в домашніх умовах добре тримала форму, рулет потрібно відправити в холодильник години на 2, не знімаючи пергамент.
закуска
5. Безпосередньо перед подачею рулет нарізати порційними шматочками, виклавши їх на листя салату. При бажанні прикрасити таку закуску можна оливками або горіхами.

Схожі рецепти