Рецепт Смажені молюски фото

Смажені молюски
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Найпоширенішим молюском є ​​мідії. Їх можна купити практично в будь-якому магазині. Найсмачніші - це свіжі молюски, які не піддавалися заморожуванню і продаються в раковинах.

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати смажені молюски, то цей рецепт - саме те, що вам необхідно. Морепродукти надзвичайно багаті йодом і білком, тому їх слід обов'язково вводити в свій раціон. До того ж, таке блюдо стане ідеальною закускою до білого вина.

  • Мідії - 900 грам
  • Сухе біле вино - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
смажені молюски - фото крок 1
Для початку вам необхідно підготувати мідії. У цьому рецепті використовуються свіжі молюски в раковинах. Покладіть їх в крижану воду і гарненько промийте, щоб позбутися від піску, видаліть водорості. Влейте в сотейник вино, доведіть його до кипіння. Киньте в вино мідії. Тушіте, поки ті не розкриються.
смажені молюски - фото крок 2
Відокремте по одній половинці мушлі від кожної мідії. Викладіть їх на деко черепашками вниз. Тих молюсків, які не розкрилися під час гасіння, не використовуйте.
смажені молюски - фото крок 3
Промийте і подрібніть петрушку. Змішайте її з вершковим маслом, рубаним часником, паприкою і сіллю. Чайною ложкою викладайте суміш на мідії. Поставте молюсків в холодильник, щоб масло на них повністю застигло.
смажені молюски - фото крок 4
Потім дістаньте мідії, смажте їх пару хвилин на сухій сковороді, поки масло не розтопиться.

Схожі рецепти