Смажені креветки в тесті
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшливо апетитну і смачну закуску хочу запропонувати вашій увазі. Якщо ви любите морепродукти і хочете побалувати себе чимось оригінальним, запам'ятовуйте і повторіть будинку цей рецепт!
Покажу вам ідею, як приготувати смажені креветки в тесті філо. Інгредієнтів до непристойності мало, а результат - чудовий! Тоненьке хрустке тісто і пікантні морепродукти поєднуються дійсно здорово. При подачі закуску можете доповнити улюбленим соусом (бажано, звичайно, загострювати).
- Креветки - 450 грам (очищені, але з хвостиками)
- Тісто філо - 400 грам (приблизно)
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Вустерський соус - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - За смаком (для фритюру)
1. Креветки вимийте і висушіть. Додайте цукор і вустерский соус. Залиште хвилин на 10-15 маринуватися.
2. Тісто розріжте навпіл ось так.
3. На край викладіть креветку, почніть загортати її в тісто.
4. Підігніть край.
5. І кінчик приклейте за допомогою збитого яйця. Повторіть процес аналогічним чином з усіма креветками.
6. Розігрійте достатню кількість масла, щоб креветки "почувалися вільно" . У добре розігрітій олії смажте їх пару хвилин до рум'яності.
Смачного!
Смачного!