Рецепт Смажені кальмари фото

Смажені кальмари
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Морепродукти, Кальмари
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Гостре

Використання морепродуктів в азіатській кухні - класика жанру. Їх можна робити вершковими, а можна гострими. Цього разу вибір припав на другий варіант родом з Кореї. Буде дуже пікантно, читайте!

Блюдо за технологією Стир-Фрай легко повторити у себе на кухні. Вся справа в приправах та свіжих овочах. У підсумку хочу вам запропонувати дізнатися, як приготувати смажених кальмарів по-корейськи. Блюдо є основним, тому до нього можна подати локшину або простий рис, щоб відтінити гострий смак.

  • Кальмар - 300 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Перець чилі, червоний - 1 штука
  • Зелена цибуля - 1 штука
  • Часник гранульований - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1, 5 Ст. Ложки
  • Перець гострий пластівцями - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
смажені кальмари - фото крок 1
Кальмара попатраєте, чистий і PROMON.
смажені кальмари - фото крок 2
Наріжте тушку смужками.
смажені кальмари - фото крок 3
Зробіть маринад. Змішайте в мисці соєвий соус, часник, пластівці з перцю, цукор і масло.
смажені кальмари - фото крок 4
Замаринуйте кальмара. Залиште його так на 20 хвилин.
смажені кальмари - фото крок 5
Поки кальмар маринується, займіться овочами. Наріжте півкільцями очищену цибулю.
смажені кальмари - фото крок 6
Дрібно наріжте перчик і зелену цибулю.
смажені кальмари - фото крок 7
Обсмажте кальмарів з овочами в розігрітій сковороді, близько 3-5 хвилин, помішуючи. Смачного!

Схожі рецепти