Смажена капуста з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Смажена капуста з м'ясом - блюдо, яке я пам'ятаю з дитинства. Вона завжди була смачною, ситної, живильної, і пам'ятаю її я виключно в поєднанні з картопляним пюре. А вам готували таку страву?
Я готую смажену капусту з м'ясом дуже часто, це одне з моїх улюблених економних страв, адже м'ясо тут зовсім не головне, і класти в блюдо його можна зовсім небагато, адже основний смак дає капуста! Спробуйте! дивіться, як приготувати смажену капусту з м'ясом.
- Капуста - 1 кілограм
- Свинина - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Свинину порізати на невеликі шматки і викладіть в сковороду з розігрітим рослинним маслом. Обсмажте до легкої рум'яності.
Поки смажиться м'ясо, дрібно наріжте цибулю і натріть на дрібній тертці моркву.
Капусту дрібно наріжте ножем або скористайтеся спеціальною теркою для шинкування капусти.
До обсмаженого м'яса відправте цибулю і моркву і обсмажте хвилину, щоб цибуля і морква стали злегка м'якими.
Потім додайте капусту, перемішайте, накрийте сковороду кришкою і готуйте страву протягом 15 хвилин (до м'якості капусти). Можливо, часу знадобиться більше або менше, все залежить від сорту капусти.
Додайте в сковороду томатну пасту, сіль, перець, влийте півсклянки води, перемішайте, знову накрийте кришкою і тушкуйте до готовності.
Чи не забувайте час від часу помішувати, щоб капуста не причепилася до сковороди.
Блюдо готово! Їжте із задоволенням!