Смачний м'ясний салат
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування салату можна взяти курку або телятину. Особливо він припаде до смаку м'ясоїдам, які жодного дня не можуть прожити без шматка м'яса. Розповім, як приготувати смачний м'ясний салат.
Цей рецепт я знайшов в кулінарній книзі узбецької кухні. Рецептів з використанням редьки не так вже й багато, тому такий видався мені дуже цікавим і відповідним, тим більше, що якраз шукав щось оригінальне для приготування.
- Яловичина - 200 грам
- Зелена редька - 1-2 штук
- Цибуля - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Яйця - 2-3 штук
- Крем - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Яловичину мою і розміщую в каструлю, заливаю водою і відправляю на вогонь, після закипання знімаю пінку і готую на середньому вогні 1, 5-2 годину. Готове м'ясо остуджують і нарізаю шматочками.
2. Під час варіння м'яса займаюся редькою. Мою редьку і очищаю, потім подрібнюю її на крупній тертці і заливаю водою, залишаю на 15-30 хвилин, щоб пішла гіркота. Зливаю воду і викладаю редьку в салатник.
3. Цибуля очищаю і нарізаю півкільцями, потім обсмажую на сковороді з рослинним маслом.
4. Яйця відварюю і остуджують, потім нарізаю дрібно. Мою зелень і нарізаю дрібно. Додаю в салатник зелень, яйця, цибуля, м'ясо і редьку, заправляю сметаною, за смаком солю і перемішую.
5. Готовий салат наполягаю 10-15 хвилин, затем подаю к столу. Смачного!