Смачний курник
(покроковий рецепт з фото)
У моїй родині всі поважають пироги, а в першу чергу - ті, які випікаю я. Діти люблять солодкі, а чоловік більше поважає ситні. І я його охоче радую пару раз в тиждень. Наприклад, наступним блюдом.
І ви теж можете ознайомитися з тим, як приготувати смачний курник з картоплею. Порцій виходить багато, так що ви можете порадувати цілу групу гостей на святі. Тісто потрібно заздалегідь замісити дріжджове (його також можна купити). Варіант підійде будь-який. Ситні порційні пироги дуже сподобаються вашим близьким.
- Куряче філе - 200 грам
- Кріп - 10 грам
- Дріжджове тісто - 500 грам
- Картопля - 5 штук
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Яєчний жовток - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Картопля промийте і почистіть. Кріп і філе теж промийте.
Філе і картоплю наріжте кубиками. Кріп подрібніть.
Додайте до подрібненим інгредієнтів сіль і перець. Все перемішайте.
Підійшло тісто розділити на рівні частини.
Кожна кулька розкачайте в коржик. У центр кожної покладіть начинку.
Защипують тісто в центрі, залишивши дірочку в середині.
Промажьте курники збитим жовтком. Залиште їх на 15 хвилин навпаки, застеленому пергаментним папером.
Надішліть вироби в духовку на 20 хвилин при 180 градусах. Потім утворився бульйон влийте в центр Курник. І знову поставте їх запікатися на 20 хвилин. Смачного!