Скумбрія запечена з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Простих і доступних страв на кожен день в кулінарній скарбничці просто не може бути багато. Чи згодні? Поспішаю поділитися з вами ідеєю, як приготувати скумбрію запечену з баклажанами. Варто спробувати!
У цю страву я додала трохи моркви. При бажанні його можна доповнити помідорами або іншими овочами, які вам подобаються. Подавати рибку до столу можна як з запеченими овочами, так і з улюбленим гарніром. Це швидко, просто, корисно і смачно!
- Скумбрія - 1 штука
- Баклажан - 1/2-1 штуки
- Лимон - 3-4 скибочок
- Морква - 1/3 штуки
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти і включіть розігріватися духовку до 200 градусів.
Рибку вимийте, очистіть, видаліть голову і хвостик. Натріть з усіх боків сіллю і за бажанням перцем.
Вимийте, обсушити і наріжте кільцями баклажан. Приправити сіллю і залиште на 15 хвилин. Після промийте під холодною водою.
Тонко наріжте 3-4 скибочки лимона.
Кружечками наріжте моркву.
Лист фольги змастіть невеликою кількістю масла і викладіть в центр лимони.
Зверху викладіть скумбрію.
По краях - баклажани і морква.
Загорніть щільним конвертом з фольги і відправте в духовку.
Запікайте близько 30 хвилин, після акуратно розгорніть конверт і підрум'яньте.
Смачного!