Рецепт Скумбрія по-мегрельських фото

Скумбрія по-мегрельських
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами традиційне блюдо кавказької кухні, але на новий лад. Я розповім вам, як приготувати скумбрію по-мегрельських! У такому маринаді мегрели готують овочі, але риба вийшла теж чудова!

Опис приготування:

Рецепт приготування скумбрії по-мегрельських перед вами. А я з радістю вам підкажу, як її приготувати. Смачна і легка в приготуванні, ця Рабка виходить такою ніжною, смачною і соковитою, що прямо тане в роті! У такому маринаді в оригінальному мегрельських рецепті маринувалися баклажани і кабачки, але я ризикнула застосувати цей рецепт до риби і не помилилася. Рекомендую тепер і вам!

  • Хвостовик - 1 Склянка (можна брати будь-який молочний продукт або молоко, але високої жирності)
  • Вода - 1 літр
  • Скумбрія - 2 кілограма
  • Лавровий лист - 10 штук
  • Перець горошком - 10 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - 8 Ст. Ложок
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
скумбрія по-мегрельських - фото крок 1
1. Рибу помиємо, очистимо від луски, кісток і нутрощів, промиємо й наріжемо шматочками.
скумбрія по-мегрельських - фото крок 2
2. Далі доводимо до кипіння воду, тепер додамо сіль, очищений часник, лавровий лист, перець і оцет. Далі остудити рідина і в уже остиглий розсіл вливаємо тан.
скумбрія по-мегрельських - фото крок 3
3. Складаємо в банку шматочки бири, заллємо маринадом і поставимо в холодильник на 24-48 годин.
скумбрія по-мегрельських - фото крок 4
4. Подаємо зі свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти