Склад пюре
(покроковий рецепт з фото)
Такий натуральний конфітюр підійде як для прикраси, так і в якості приємної добавки в каші. Якщо ж ви випікаєте торти, використовуйте пюре з кураги для просочування біскітов.
Розповідаю, як приготувати пюре з кураги без особливих зусиль. Виходить просто універсальна смакота!
1. Отже, спочатку залийте сухофрукти в каструльці водою. Потім поставте на газ.
2. Після того, як курага закипіла, дайте їй потомитися на повільному вогні 25-30 хвилин, накрийте кришкою і періодично помішуйте. Відстежуйте кількість води, т.К. Вона може википіти. При необхідності воду можна долити. За підсумком, курага стане дуже м'якою.
3. Вимкніть газ і залиште курагу ще на 10 хвилин стояти під кришкою. Так вона краще вбере всі аромати.
4. Закип'ятіть невелику кількість води, розчиніть у воді цукор. Додайте до куразі і перемішайте.
5. Тепер все збийте блендером до однорідної маси. Готово!
- Чорнослив - 250-270 грам
- Вода - 450 мілілітрів
- Ванільний цукор - 2 чайних ложки
1. Отже, спочатку залийте сухофрукти в каструльці водою. Потім поставте на газ.
2. Після того, як курага закипіла, дайте їй потомитися на повільному вогні 25-30 хвилин, накрийте кришкою і періодично помішуйте. Відстежуйте кількість води, т.К. Вона може википіти. При необхідності воду можна долити. За підсумком, курага стане дуже м'якою.
3. Вимкніть газ і залиште курагу ще на 10 хвилин стояти під кришкою. Так вона краще вбере всі аромати.
4. Закип'ятіть невелику кількість води, розчиніть у воді цукор. Додайте до куразі і перемішайте.
5. Тепер все збийте блендером до однорідної маси. Готово!