Рецепт Склад пюре фото

Склад пюре
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Сухофрукти, Чорнослив
Вегетаріанське харчування
Для дітей, Десерт, Полудень
Десерти

Такий натуральний конфітюр підійде як для прикраси, так і в якості приємної добавки в каші. Якщо ж ви випікаєте торти, використовуйте пюре з кураги для просочування біскітов.

Розповідаю, як приготувати пюре з кураги без особливих зусиль. Виходить просто універсальна смакота!

1. Отже, спочатку залийте сухофрукти в каструльці водою. Потім поставте на газ.

2. Після того, як курага закипіла, дайте їй потомитися на повільному вогні 25-30 хвилин, накрийте кришкою і періодично помішуйте. Відстежуйте кількість води, т.К. Вона може википіти. При необхідності воду можна долити. За підсумком, курага стане дуже м'якою.

3. Вимкніть газ і залиште курагу ще на 10 хвилин стояти під кришкою. Так вона краще вбере всі аромати.

4. Закип'ятіть невелику кількість води, розчиніть у воді цукор. Додайте до куразі і перемішайте.

5. Тепер все збийте блендером до однорідної маси. Готово!


  • Чорнослив - 250-270 грам
  • Вода - 450 мілілітрів
  • Ванільний цукор - 2 чайних ложки
Розповідаю, як приготувати пюре з кураги без особливих зусиль. Виходить просто універсальна смакота!

1. Отже, спочатку залийте сухофрукти в каструльці водою. Потім поставте на газ.

2. Після того, як курага закипіла, дайте їй потомитися на повільному вогні 25-30 хвилин, накрийте кришкою і періодично помішуйте. Відстежуйте кількість води, т.К. Вона може википіти. При необхідності воду можна долити. За підсумком, курага стане дуже м'якою.

3. Вимкніть газ і залиште курагу ще на 10 хвилин стояти під кришкою. Так вона краще вбере всі аромати.

4. Закип'ятіть невелику кількість води, розчиніть у воді цукор. Додайте до куразі і перемішайте.

5. Тепер все збийте блендером до однорідної маси. Готово!

Схожі рецепти