Рецепт Биточки з пюре фото

Биточки з пюре
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля
Страви без випічки, Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви, Биточки

Не знаю, куди подіти вчорашнє пюре? Часто стикаєтеся з тим, що гарнір залишається? Тоді пропоную вам чудовий, а головне - простий рецепт биточків з пюре, з хрусткою скоринкою.

Рецепт приготування биточків з пюре - це скоріше фантазія, ніж чіткі інструкції. Один основний інгредієнт, пюре, може бути доповнений абсолютно всім, що виявилося в холодильнику. Найбільш простий варіант пропонується вашій увазі.

1. Отже, до готового пюре необхідно додати вимиту, обсушену і подрібнену зелень (цибуля, петрушка, кріп, базилік).

2. Часник очистити і видавити через прес. Додати до пюре.

3. Посолити і поперчити за смаком. Додати улюблені спеції при бажанні.

4. Вбити 1 яйце і ретельно перемішати. Якщо маса вийшла занадто рідкою, можна додати трохи борошна.

5. Ще одне яйце збити з дрібкою солі і перцю. З отриманої маси сформувати биточки, кожен з яких необхідно вмочити в яєчну суміш, а потім в панірувальні сухарі (можна використовувати борошно). При бажанні можна зробити подвійну паніровці.

6. На сковороді розігріти масло і відправити туди биточки. Обсмажити їх на середньому вогні до золотистої скоринки. Викласти на паперову серветку або рушник, щоб прибрати зайвий жир.

Доповнити цей рецепт можна тертим сиром, або шматочком сиру, вкладеним в середину биточки. Також пюре можна з'єднати з обсмаженою цибулею та іншими овочами. Биточки з пюре в домашніх умовах можуть бути подані з сирним, часниковим або томатним соусом, а також як гарнір до м'яса.


  • Пюре картопляне - 500 грам
  • Панірувальні сухарі - 3-4 Ст. Ложок
  • Яйце - 2 штуки
  • Свіжа зелень - 20 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-4 Ст. Ложок
Рецепт приготування биточків з пюре - це скоріше фантазія, ніж чіткі інструкції. Один основний інгредієнт, пюре, може бути доповнений абсолютно всім, що виявилося в холодильнику. Найбільш простий варіант пропонується вашій увазі.

1. Отже, до готового пюре необхідно додати вимиту, обсушену і подрібнену зелень (цибуля, петрушка, кріп, базилік).

2. Часник очистити і видавити через прес. Додати до пюре.

3. Посолити і поперчити за смаком. Додати улюблені спеції при бажанні.

4. Вбити 1 яйце і ретельно перемішати. Якщо маса вийшла занадто рідкою, можна додати трохи борошна.

5. Ще одне яйце збити з дрібкою солі і перцю. З отриманої маси сформувати биточки, кожен з яких необхідно вмочити в яєчну суміш, а потім в панірувальні сухарі (можна використовувати борошно). При бажанні можна зробити подвійну паніровці.

6. На сковороді розігріти масло і відправити туди биточки. Обсмажити їх на середньому вогні до золотистої скоринки. Викласти на паперову серветку або рушник, щоб прибрати зайвий жир.

Доповнити цей рецепт можна тертим сиром, або шматочком сиру, вкладеним в середину биточки. Також пюре можна з'єднати з обсмаженою цибулею та іншими овочами. Биточки з пюре в домашніх умовах можуть бути подані з сирним, часниковим або томатним соусом, а також як гарнір до м'яса.

Схожі рецепти