Сирники на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Сирники на грилі - чудовий варіант корисного, смачного і апетитного сніданку. Вони виходять ніжними, м'якими, але при цьому абсолютно не жирними. Це прекрасна ідея для дітей і дорослих!
Щоб сирнічкі добре тримали форму, я рекомендую не відразу їх смажити, а дати сирної маси постояти хоча б 30 хвилин. Якщо вранці часу катастрофічно мало, зробити основу можна з вечора. Завдяки ребрах гриль сковороди у сирників неймовірно апетитна скоринка. Одним словом - рекомендую.
- Сир - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 10 грам
- Крупа манна - 1.5 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 4 Ст. Ложки (приблизно)
Сир краще брати пожирніше, тоді сирники вийдуть смачнішими.
З'єднайте сир з яйцем. Якщо сир сухуватий і великими шматочками, попередньо протріть його через сито.
Додайте звичайний і ванільний цукор.
Все ретельно перемішайте, всипте манну крупу. Ще раз перемішайте і залиште на 30 хвилин.
Електрогрільніцу або гриль сковороду змажте рослинним і вершковим маслом.
З сирної маси сформуйте невелику кульку і обваляйте його з усіх боків в борошні.
Викладіть сирники на сковороду.
І смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки з двох сторін.
Сирники на грилі готові. Приємного чаювання!