Сир для вареників
(покроковий рецепт з фото)
Сир для вареників використовується в якості начинки. Якщо його приготувати неправильно, то страва вийде надто сухе або прісне. Тому важливо не тільки правильно замісити тісто, але і начинку.
Якщо вам цікаво, як приготувати сир для вареників, то просто прочитайте цей рецепт. Ви можете зробити сир солодким або солоним на свій розсуд. Відмінна начинка виходить з домашнього сиру, але магазинний для цих цілей також підійде.
- Сир - 400 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
Дуже важливо правильно вибрати сир для начинки, так як це головний інгредієнт, від нього багато чого залежить. Краще брати домашній, не сухий, але і не дуже жирний. Помістіть сир в миску з високими бортиками.
Розітріть сир виделкою так, щоб там не залишилося великих грудок. Потім вбийте по черзі сирі курячі яйця. Додайте сіль. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
Дістаньте масло з холодильника. Дайте йому час постояти в теплі, щоб воно стало м'яким. Додайте масло в сирну начинку і ретельно все перемішайте. Якщо ви готуєте солодкі вареники, то додайте цукрову пудру до смаку. Зберігайте начинку в холодильнику не більше доби, а краще - використовуйте за призначенням відразу ж після приготування.