Рецепт Сік мексиканський (суміш) фото

Сік мексиканський (суміш)
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Східна кухня , Турецька кухня , Китайська кухня
Овочі , Капуста , Зелень
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На швидку руку , Літні
Напої , Соки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Сік мексиканський (суміш) - це томатний сік з додаванням овочів, фруктів і зелені. Всі інгредієнти прекрасно поєднуються між собою, а гострота червоного перцю додає пекучу мексиканську нотку.

Опис приготування:

Сік мексиканський (суміш) - це дуже корисний овочевий напій. Цікаве поєднання смаків овочів, пряні трави, кислинки лайма і солодощі яблука. Яскравий і освіжаючий напій сподобається всім без винятку любителям фрешів. Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати цей цікавий напій швидко і легко!

  • Помідор - 450 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Болгарський перець - 1/2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Морква - 200 грам
  • Вапно - 2 штуки
  • Яблуко - 1 штука
  • Шпинат - 1 Склянка
  • Базилік - 1 пучок
  • Червоний гострий перець - 1 штука
  • Стебла селери - 2 штуки
1
Овочі, зелень і фрукти обов'язково добре помийте під водою і очистіть від плодоніжок і насіння.
2
Наріжте зручними для роботи шматочками і по черзі викладайте все в соковижималку, вичавити сік.
3
Додати сіль, розлийте сік по склянках і насолоджуйтеся.

Схожі рецепти