Сік мексиканський (суміш)
(покроковий рецепт з фото)
Сік мексиканський (суміш) - це томатний сік з додаванням овочів, фруктів і зелені. Всі інгредієнти прекрасно поєднуються між собою, а гострота червоного перцю додає пекучу мексиканську нотку.
Сік мексиканський (суміш) - це дуже корисний овочевий напій. Цікаве поєднання смаків овочів, пряні трави, кислинки лайма і солодощі яблука. Яскравий і освіжаючий напій сподобається всім без винятку любителям фрешів. Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати цей цікавий напій швидко і легко!
- Помідор - 450 грам
- Огірок - 1 штука
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Морква - 200 грам
- Вапно - 2 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Шпинат - 1 Склянка
- Базилік - 1 пучок
- Червоний гострий перець - 1 штука
- Стебла селери - 2 штуки
1
Овочі, зелень і фрукти обов'язково добре помийте під водою і очистіть від плодоніжок і насіння.
2
Наріжте зручними для роботи шматочками і по черзі викладайте все в соковижималку, вичавити сік.
3
Додати сіль, розлийте сік по склянках і насолоджуйтеся.