Швидкі пиріжки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.
Швидко, просто, смачно - нічого зайвого. Хочу показати свій варіант рецепта швидких пиріжків з різними начинками.
Опис приготування:
Щоб довго не возитися з тестом, пропоную взяти готове. Отже, для приготування швидких пиріжків нам знадобиться тісто листкове дріжджове. Капусту можна брати як свіжу, так і квашену. Ще нам знадобиться яйце, щоб змастити пиріжки.
- Олія соняшникова - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Качан капусти - 1 штука
- Зелень, спеції - За смаком
- Тісто листкове готове - 0, 5 кілограма (можна використовувати як дріжджове, так і без дріжджів)
Робимо начинку: шаткуємо капусту.
Ріжемо зелень (кріп, петрушку) і додаємо до капусти. Солимо і перчимо.
Поставте духовку розігріватися до 190 З. Ділимо тісто на шматочки. Викладаємо трохи начинки.
Akkuratno зверху і приклейте кінець.
Викладаємо пиріжки на деко. Змастіть збитим яйцем.
Відправляємо в духовку на 30 хвилин приблизно. До рум'яної скоринки.
Ось такі швидкі пиріжки вийшли! Смачного!