Шурпа з нутом
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати шурпу з нутом легко в домашніх умовах. Я просто розбиваю процес на 2 дня: напередодні починаю варити бульйон і замочую нут. Виходить досить швидко приготувати обід. Ось вам рецепт!
Рекомендую вам готувати шурпу з нутом, коли потрібно нагодувати парочку-трійку чоловіків або більше. Шурпа з нутом дуже смачне поживне блюдо, а кількість м'яса в ній не залишить нікого байдужим. Подайте шурпу з зеленню, гарячої, з перчиком і успіх вам забезпечений. Це відмінне блюдо, якщо потрібно зігрітися або набратися сил. Успіхів і приємного апетиту!
- Баранина - 600 грам
- Цибуля - 2 штуки (середні)
- Морква - 3 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Гайка - 100 грам
- Помідор - 2 штуки
- Спеції, сіль - За смаком
Нут замочити на добу.
М'ясо опустити в холодну воду і довести до кипіння, варити знімаючи піну.
Додати цибулю, помідори, морква. Варити на слабкому вогні 2 годину.
Всі овочі видаляємо з бульйону в глибоку миску.
У шурпу додаємо горох, варимо 10 хвилин.
Додаємо картоплю і трохи моркви, нарізаною кільцями.
Готову шурпу подаємо з зеленню. Смачного!