Рецепт Шурпа в горщиках фото

Шурпа в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування
На обід
Супи

Шурпу в наших краях найчастіше готують на плиті в каструлі. В даному рецепті шурпа приготовлена ​​в глиняних горщиках в духовці. І знаєте що? Так набагато смачніше! Приготуйте, і самі в цьому переконаєтеся!

Перед вами - рецепт приготування шурпи в горщиках в домашніх умовах. Суп виходить дуже смачним, навіть не сумнівайтеся. Будь-яке блюдо, приготоване в горщиках, стає особливим, починаючи від смакових якостей і закінчуючи привабливим зовнішнім виглядом. По бажанню, подавайте шурпу зі сметаною і чорним хлібом. Хай щастить!

  • Баранина на кісточці - 400 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
шурпа в горщиках - фото крок 1
Підготовлену баранину відварюємо в двох літрах води. Зніміть піну з киплячого бульйону і додайте крупно порізану моркву і цілу цибулину. Варіть 40 хвилин.
шурпа в горщиках - фото крок 2
З готового бульйону витягаємо м'ясо і нарізаємо шматочками. Кладемо його в горщики, сюди ж кладемо порізані і очищені овочі, зверху заливаємо бульйоном. Сюди ж йде лавровий лист, сіль, перець і вершкове масло. Ставимо горщики на 30 хвилин в розігріту духовку.
шурпа в горщиках - фото крок 3
Готову шурпу присипте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти