Рецепт Шпинат в вершковому соусі фото

Шпинат в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Шпинат
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Шпинат в вершковому соусі я перчу білим перцем і додаю мускатний горіх. Виходить приголомшливих гарнір для м'ясних і рибних страв.

Опис приготування:

У шпинаті багато заліза. Тому це одне з улюблених ласощів вегетаріанців, які поповнюють з його допомогою запаси мікроелементів в своєму організмі. З усієї зелені найбільше я люблю шпинат. Можу їсти його сирим, настільки він смачний. Рецепт шпинату у вершковому соусі я запозичила у одного ресторану. Цей вершковий соус дуже добре підходить саме для тушкованого, смаженого шпинату. Спробуйте.

  • Шпинат - 450 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Жирні вершки - 75 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Білий мелений перець - 2 щіпки
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
шпинат в вершковому соусі - фото крок 1
Дрібно нарубати часник і обсмажте на олії.
шпинат в вершковому соусі - фото крок 2
Додайте цибулю.
шпинат в вершковому соусі - фото крок 3
Коли цибуля стане золотистим, додайте шпинат. Можете порізати шпинат трохи, але я віддаю перевагу цілі листя. Вони все одно зменшуються.
шпинат в вершковому соусі - фото крок 4
Заважайте шпинат з цибулею і часником в олії, поки шпинат не зменшиться в три-чотири рази.
шпинат в вершковому соусі - фото крок 5
У чашці змішайте жирні вершки, борошно, мускатний горіх і білий перець. Додати сіль за смаком.
шпинат в вершковому соусі - фото крок 6
Полийте отриманим вершковим соусом шпинат.
шпинат в вершковому соусі - фото крок 7
Все перемішайте і тушкуйте ще хвилин 5. Подавайте на стіл, як гарнір. Смачного.

Схожі рецепти