Рецепт Шпинат в соусі бешамель фото

Шпинат в соусі бешамель
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі, Шпинат
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Шпинат в соусі бешамель я спробувала позавчора в ресторані! І відразу ж взялася за пошуки рецепта цього приголомшливого смачної страви! Як виявилося, соус бешамель відмінно поєднується зі шпинатом.

Шпинат в соусі бешамель готується швидко і просто. Випікається до золотистої скоринки. Можете зверху посипати сиром, але я не стала. Шпинат дає сік, просочується соусом бешамель і це поєднання чудово! У ресторані мені хотілося заязикати ще одну, а то і дві порції, але я вирішила знайти рецепт і зробити шпинат в соусі бешамель в домашніх умовах. У мене вийшло! Спробуйте і ви.

  • Листя шпинату - 25-30 штук
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 180 мілілітрів
  • Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
шпинат в соусі бешамель - фото крок 1
Помийте шпинат. Занурте листя шпинату на одну хвилину в киплячу воду. Вони стануть м'якше.
шпинат в соусі бешамель - фото крок 2
Поверніть з листя шпинату рулети.
шпинат в соусі бешамель - фото крок 3
Покладіть рулети в формочки для випікання.
шпинат в соусі бешамель - фото крок 4
У невеликій каструлі розтопіть масло і додайте до нього борошно. Розмішайте.
шпинат в соусі бешамель - фото крок 5
Додайте мускатного горіха і молока, збивайте віночком, поки соус бешамель не загусне. Повинна вийде консистенція сметани.
шпинат в соусі бешамель - фото крок 6
Розлийте соус бешамель по формах зі шпинатом.
шпинат в соусі бешамель - фото крок 7
Випікайте шпинат в соусі бешамель 25-30 хвилин в розігрітій на 180 градусів духовці. Смачного!

Схожі рецепти