Шпинат в соусі бешамель
(покроковий рецепт з фото)
Шпинат в соусі бешамель я спробувала позавчора в ресторані! І відразу ж взялася за пошуки рецепта цього приголомшливого смачної страви! Як виявилося, соус бешамель відмінно поєднується зі шпинатом.
Шпинат в соусі бешамель готується швидко і просто. Випікається до золотистої скоринки. Можете зверху посипати сиром, але я не стала. Шпинат дає сік, просочується соусом бешамель і це поєднання чудово! У ресторані мені хотілося заязикати ще одну, а то і дві порції, але я вирішила знайти рецепт і зробити шпинат в соусі бешамель в домашніх умовах. У мене вийшло! Спробуйте і ви.
- Листя шпинату - 25-30 штук
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 180 мілілітрів
- Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
Помийте шпинат. Занурте листя шпинату на одну хвилину в киплячу воду. Вони стануть м'якше.
Поверніть з листя шпинату рулети.
Покладіть рулети в формочки для випікання.
У невеликій каструлі розтопіть масло і додайте до нього борошно. Розмішайте.
Додайте мускатного горіха і молока, збивайте віночком, поки соус бешамель не загусне. Повинна вийде консистенція сметани.
Розлийте соус бешамель по формах зі шпинатом.
Випікайте шпинат в соусі бешамель 25-30 хвилин в розігрітій на 180 градусів духовці. Смачного!