Рецепт Тефтелі в соусі «бешамель» фото

Тефтелі в соусі «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш, Крупи, Мал
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Тефтелі

Коли вичерпалися ідеї для обіду або вечері, візьміть на озброєння цей класний варіант, як приготувати тефтелі в соусі "бешамель" . Вони чудово підійдуть для всієї родини і добре доповнять будь-який гарнір.

Запікати тефтелі під ніжним і ароматним соусом - чудова знахідка для кожної господині. Що стосується фаршу, то тут ви завжди можете експериментувати, додаючи свіжі або обсмажені овочі, улюблені спеції і т.Д. Для 10 хвилин до готовності можна додатково присипати тюфтельки тертим сиром, щоб вийшла ще більш апетитна скоринка. Це класний рецепт, який я настійно рекомендую вам повторити.

  • Молоко - 1.5 склянки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Спеції - За смаком (лавровий лист, перець, сіль, мускатний горіх)
  • Фарш - 400 грам
  • Мал - 200 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука(+ 1/2 в соус)
  • Морква - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Яйце - 1-2 штук
тефтелі в соусі
1. Почати процес я пропоную з молока. Щоб соус вийшов ароматним, молоку потрібно дати настоятися. Доведіть його до кипіння, додайте туди спеції за смаком (мускатний горіх, лавровий лист, сіль, перець і т.Д.) і нарізану половинку цибулини. Накрийте каструлю кришкою, нехай насичується ароматами.
тефтелі в соусі
2. Тепер можна зайнятися тюфтельки. На сковороді з невеликою кількістю рослинної олії обсмажте цибулю з морквою. Мал відварити в підсоленій воді до напівготовності. У глибокій мисці з'єднайте фарш, овочі і рис. Додайте яйця, сіль і спеції за смаком. Все як слід перемішайте.
тефтелі в соусі
3. Підготуйте жароміцних форму. Сформуйте з отриманого фаршу невеликі тефтелі і викладіть їх в форму.
тефтелі в соусі
4. На сковороді розтопіть вершкове масло. Всипте борошно, обсмажте до легкого золотистого кольору.
тефтелі в соусі
5. Влийте на сковороду попередньо проціджений молоко. Постійно помішуючи, Уваров трохи соус.
тефтелі в соусі
6. Залийте тефтелі соусом, надішліть їх у розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
Подавайте з овочами або гарніром. Смачного!

Схожі рецепти