Рецепт Шніцель з гарніром фото

Шніцель з гарніром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пюре, Шніцель

Хоча шніцель придуманий в Німеччині, але він вже так полюбився в різних країнах, що став дуже популярним. А вся справа в його простоті і завжди відмінний смак. Давайте знову повторимо цей рецепт будинку.

Якщо не пам'ятаєте, то для початку прочитайте про те, як приготувати шніцель з гарніром. Сьогодні робити його будемо з курячої грудки. Вийде дуже ніжна серцевина, а зовні - традиційна хрустка паніровка. З головним блюдом подамо картопляне пюре і спаржу. Вони відмінно поєднуються і не перебивають основний смак.

  • Яйце - 3 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Петрушка - 1 штука (гілочка)
  • Борошно пшеничне - 80 грам
  • Вершки - 60 мілілітрів (жирні)
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Sparzha - 180 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
шніцель з гарніром - фото крок 1
1. Спочатку почистіть і наріжте картоплю великими кубиками. Відваріть його в воді протягом 20 хвилин. Петрушку і часник дрібно наріжте. Лимон розріжте на четвертинки. Від спаржі відрубайте жорсткі частини.
шніцель з гарніром - фото крок 2
2. Потім картопля роздавите в пюре, додавши вершки і вершкове масло. Також всипте сіль і перець за смаком. Перемішайте.
шніцель з гарніром - фото крок 3
3. В цей же час грудку змастіть сіллю і перцем. Приготуйте 3 ємності. В одну всипте сухарі, в другій збийте яйця, а третю наповніть борошном.
шніцель з гарніром - фото крок 4
4. Курку спочатку умочіть в борошні, потім в яйці, а потім в сухарях. Тепер обсмажте шніцель в розігрітій олії з кожного боку по 5 хвилин.
шніцель з гарніром - фото крок 5
5. Після цього обсмажте спаржу з часником в сковороді, в яку влийте воду. Робіть це протягом 3-х хвилин.
шніцель з гарніром - фото крок 6
6. Подавайте шніцель, полив його лимонним соком і посипавши петрушкою. Поруч викладіть пюре і спаржу. Смачного!

Схожі рецепти