Шніцель з гарніром
(покроковий рецепт з фото)
Хоча шніцель придуманий в Німеччині, але він вже так полюбився в різних країнах, що став дуже популярним. А вся справа в його простоті і завжди відмінний смак. Давайте знову повторимо цей рецепт будинку.
Якщо не пам'ятаєте, то для початку прочитайте про те, як приготувати шніцель з гарніром. Сьогодні робити його будемо з курячої грудки. Вийде дуже ніжна серцевина, а зовні - традиційна хрустка паніровка. З головним блюдом подамо картопляне пюре і спаржу. Вони відмінно поєднуються і не перебивають основний смак.
- Яйце - 3 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Куряча грудка - 2 штуки
- Петрушка - 1 штука (гілочка)
- Борошно пшеничне - 80 грам
- Вершки - 60 мілілітрів (жирні)
- Вершкове масло - 20 грам
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Sparzha - 180 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
1. Спочатку почистіть і наріжте картоплю великими кубиками. Відваріть його в воді протягом 20 хвилин. Петрушку і часник дрібно наріжте. Лимон розріжте на четвертинки. Від спаржі відрубайте жорсткі частини.
2. Потім картопля роздавите в пюре, додавши вершки і вершкове масло. Також всипте сіль і перець за смаком. Перемішайте.
3. В цей же час грудку змастіть сіллю і перцем. Приготуйте 3 ємності. В одну всипте сухарі, в другій збийте яйця, а третю наповніть борошном.
4. Курку спочатку умочіть в борошні, потім в яйці, а потім в сухарях. Тепер обсмажте шніцель в розігрітій олії з кожного боку по 5 хвилин.
5. Після цього обсмажте спаржу з часником в сковороді, в яку влийте воду. Робіть це протягом 3-х хвилин.
6. Подавайте шніцель, полив його лимонним соком і посипавши петрушкою. Поруч викладіть пюре і спаржу. Смачного!