Рецепт Шніцель з баклажана фото

Шніцель з баклажана
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Баклажан
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку, Літні
Гарячі страви, Солоне, Шніцель

Якщо ви ще не готували шніцелі з баклажана, то обов'язково це зробіть. Блюдо надзвичайно смачне, соковите і ніжне. Подавайте шніцелі зі сметаною, майонезом або будь-яким іншим соусом до смаку.

Шніцелі з баклажанів можуть бути гарніром до м'яса, птиці, рибі або цілком самостійною стравою. Можна приготувати соус зі сметани, майонез, часнику і кропу і подавати баклажани з ним. Пробуйте це просте і смачне блюдо!

  • Баклажан - 2 штуки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Олія соняшникова - 30 мілілітрів
шніцель з баклажана - фото крок 1
Баклажани помийте і викладіть на тарілку. Наколи виделкою, в іншому випадку при запіканні вони буквально вибухнуть. Запікайте в духовці або, як я в мікрохвильовій печі. Готуйте баклажани в мікрохвильовці 5-6 хвилин на найбільшій потужності.
шніцель з баклажана - фото крок 2
Охолодіть баклажани і очистіть.
шніцель з баклажана - фото крок 3
Кожен баклажан розріжте навпіл уздовж. Посоліть з обох сторін за смаком.
шніцель з баклажана - фото крок 4
Яйце збийте, як на омлет і умочіть баклажани в нього.
шніцель з баклажана - фото крок 5
Обваляйте баклажани в борошні.
шніцель з баклажана - фото крок 6
Викладіть баклажани на гарячу сковороду з соняшниковою олією.
шніцель з баклажана - фото крок 7
Обсмажте з обох сторін до золотистої скоринки.
шніцель з баклажана - фото крок 8
Шніцелі з баклажанів готові. Смачного!

Схожі рецепти