Шніцель з баклажана
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не готували шніцелі з баклажана, то обов'язково це зробіть. Блюдо надзвичайно смачне, соковите і ніжне. Подавайте шніцелі зі сметаною, майонезом або будь-яким іншим соусом до смаку.
Шніцелі з баклажанів можуть бути гарніром до м'яса, птиці, рибі або цілком самостійною стравою. Можна приготувати соус зі сметани, майонез, часнику і кропу і подавати баклажани з ним. Пробуйте це просте і смачне блюдо!
- Баклажан - 2 штуки
- Куряче яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Олія соняшникова - 30 мілілітрів
Баклажани помийте і викладіть на тарілку. Наколи виделкою, в іншому випадку при запіканні вони буквально вибухнуть. Запікайте в духовці або, як я в мікрохвильовій печі. Готуйте баклажани в мікрохвильовці 5-6 хвилин на найбільшій потужності.
Охолодіть баклажани і очистіть.
Кожен баклажан розріжте навпіл уздовж. Посоліть з обох сторін за смаком.
Яйце збийте, як на омлет і умочіть баклажани в нього.
Обваляйте баклажани в борошні.
Викладіть баклажани на гарячу сковороду з соняшниковою олією.
Обсмажте з обох сторін до золотистої скоринки.
Шніцелі з баклажанів готові. Смачного!