Оладки з баклажана
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.
Оладки з баклажана будуть дуже до речі, якщо вам не вистачає на столі легкої закуски. Прості в приготуванні, вони мають дуже цікавим смаком. Тому краще приготувати їх і переконатися в цьому!
Опис приготування:
Влітку оладки з баклажанів йдуть просто на"ура" . Тому не забудьте зробити їх на піку сезону. І що, як приготувати млинці з баклажана, Зараз я вам розповім. Читайте в цьому рецепті.
- Баклажан - 4 штуки
- Куряче яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 5 Ст. Ложок
- Кріп - 1/2 пучка
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець, рослинна олія - За смаком
Баклажани вимийте, ображати у них краю ("носик" і "попку & Quot; ). Викладіть баклажани на деко, змащений рафінованою олією, випікайте в духовці до повної м'якості близько п'ятнадцяти хвилин при температурі 180 градусів.
Запеченим баклажанів дайте трохи охолонути. Потім очистіть їх від шкірки, а м'якоть пропустіть через м'ясорубку або подрібнити блендером до пюреобразного стану. Вбийте до баклажановие пюре яйце.
Кріп вимийте і дуже дрібно наріжте. З'єднайте в піалках з борошном, товченим часником і баклажанами. Додайте за смаком сіль і перець. Добре перемішайте всі інгредієнти.
На сковороді розігрійте рафінована рослинна олія, за допомогою великої ложки викладайте суміш на розпечену сковорідку. Обсмажуйте оладки з двох сторін по кілька хвилин. Подавайте зі сметаною і зеленню.