Рецепт Шніцель рубаний з курки фото

Шніцель рубаний з курки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Солоне, Шніцель

Рубаний шніцель з курки - дуже просте в приготуванні, смачне і низькокалорійне блюдо, яке підійде для людей, дотримуються дієт. Подається з овочевим пюре, рецепт якого додається.

Як приготувати шніцель рубаний з курки, описано нижче. Нескладне блюдо не відніме у вас багато часу і сил, але стане корисним і смачним блюдом для всієї вашої сім'ї!

Подавайте шніцелі з овочевим пюре.

В оздобленні обмежень немає. Ви можете використовувати всі, що попадеться вам під руку. Особливо добре підходить зелень (найрізноманітніша). Та й взагалі завжди в холодильнику необхідно зберігати асорті з зеленню, а щоб зелені не вяла, поставте її в ємність з водою.

Давайте спробуємо приготувати!


  • Куряча грудка - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець - 1/3 чайних ложки
  • Ріпчаста цибуля - 1/2 штуки (безпосередньо для шніцеля)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука (для овочевого пюре)
  • Гарбуз - 1/3 штуки
  • Корінь селери - 1 штука
  • Сіль - 1/3 чайних ложки (для овочевого пюре)
  • Перець - 1/3 чайних ложки (для овочевого пюре)
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
1
Для початку ми тоненькими скибочками довгастої форми нарізаємо курячу грудку, а також нарізаємо дрібно і змішуємо ріпчасту цибулю.
2
В окремому посуді збиваємо яйця, додаємо сіль і перець. Можна додати спеції для курки (по бажанню). Змішуємо до однорідної консистенції.
3
На розігріту сковороду викладаємо сфорязикні котлетки круглої форми, попередньо зануривши їх в кляр. Обсмажуємо до готовності.
4
Тепер візьмемося за овочеве пюре. Всі овочі зі списку ми нарізаємо дрібними шматочками, додаємо також сіль і перець, відварюємо, заливши водою.
5
Нарізану цибулю додаємо на останніх хвилинах приготування.
Відвари овочі до готовності, їх потрібно розім'яти до стану пюре. Посолити за смаком, додати перець, добре змішати і додати оливкове масло.
6
Перед подачею прикрасьте готову страву зеленню.
Смачного!

Схожі рецепти