Рецепт Шаурма з рибою фото

Шаурма з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Турецька кухня
Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Заурма
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Вся принадність шаурми, зробленій власними руками в тому, що для начинки ви можете тут використовувати абсолютно будь-які інгредієнти, наприклад, покласти всередину замість м'яса рибу, смак вийде відмінний.

Опис приготування:

Я думаю, що такого цікавого варіанту, як цей рецепт приготування шаурми з рибою, ви не зможете знайти ні в одному кафе. У цьому-то і полягає його особливість, оскільки готуємо ми шаурму самі, то можемо придумати для неї абсолютно будь-яку начинку. Впевнена, що любителі рибних страв гідно оцінять такий простий рецепт шаурми з рибою, адже, незважаючи на досить незвичне поєднання інгредієнтів, сама шаурма виходить неймовірно смачною. Обов'язково спробуйте зробити це блюдо в домашніх умовах, адже це просто і дуже швидко.

  • Лаваш тонкий - 3 штуки
  • Сардини консервовані в олії - 250 грам
  • Сир твердий - 150-200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець болгарський - 1/4 штуки
  • Капуста білокачанна - 150 грам
  • Огірок маринований - 2 штуки
  • Листя салату - 4-5 штук
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Суміш мелених перців - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Крем - 5-6 Ст. Ложок
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
шаурма з рибою - фото крок 1
Відкриваємо баночку сардин, зливаємо з них масло і викладаємо вміст в миску, розминаємо рибу виделкою.
шаурма з рибою - фото крок 2
Тепер шаткуємо капусту і так само викладаємо її в миску.
шаурма з рибою - фото крок 3
Чистимо і моєму інші овочі, морква трьом на крупній тертці, ріпчаста цибуля нарізаємо дрібними кубиками, перець брусками.
шаурма з рибою - фото крок 4
Наливаємо в сковороду трохи рослинного масла і обсмажуємо на ньому морква, цибуля і перець, солимо і перчимо все за смаком. Коли овочі охолонуть, перекладаємо їх в миску з рибою і капустою.
шаурма з рибою - фото крок 5
Мариновані огірки і сир тремо на крупній тертці і перекладаємо до решти інгредієнтів.
шаурма з рибою - фото крок 6
Перемішуємо все, при необхідності додаємо сіль і мелений перець.
шаурма з рибою - фото крок 7
Промиваємо листя салату, нарізаємо їх і так само додаємо в начинку.
шаурма з рибою - фото крок 8
Тепер потрібно розрізати кожен лаваш навпіл, всього у нас повинно вийти 6 порцій шаурми.
шаурма з рибою - фото крок 9
Для соусу змішуємо сметану з гірчицею.
шаурма з рибою - фото крок 10
Змащуємо низ лаваша приготовленим соусом і викладаємо на нього начинку.
шаурма з рибою - фото крок 11
Тепер загинаємо лаваш з начинкою один раз, загортаємо його з країв і скручуємо його рулетом.
шаурма з рибою - фото крок 12
Те ж саме повторюємо з іншими листами лаваша.
шаурма з рибою - фото крок 13
Змащуємо сковороду рослинною олією і обсмажуємо на ній шаурму з усіх боків до золотистого кольору.
шаурма з рибою - фото крок 14
Їсти її можна як в гарячому вигляді, так і в холодному. Смачного!

Схожі рецепти