Шашлик зі свинини з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
На мій погляд, ароматний лук в шашлику зі свинини не тільки приємне доповнення до м'яса, більш того він є невід'ємною частиною цього чудового блюда, і ось вам мій варіант його приготування.
Шашлик вже давно став одним з основних страв під час вилазок на природу, з ним і час проходить веселіше, та й нагодувати таким частуванням можна досить велику компанія. І я не знаю у кого як, але для мене найсмачнішою є і улюблена частина шашлику не м'ясо, а ароматні кільця цибулі, тому сьогодні я поділюся з вами своїм фірязикам рецептом і розповім, як приготувати шашлик зі свинини з цибулею. Тут все дуже легко, маринад я завжди роблю найпростіший (кефірний), він відмінно розм'якшує м'ясо і робить його неймовірно ніжним, Ну і, звичайно ж, не забуваємо додати до нього ароматний цибулька. У цьому рецепті приготування шашлику зі свинини з цибулею, як то кажуть, все дуже просто і зі смаком, так що обов'язково спробуйте приготувати таке мяско найближчим часом.
- Свинина духова - 1, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 500-600 грам
- Кефір 1% - 1 літр
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком