Шашлик з сулугуні
(покроковий рецепт з фото)
Солоний сир з приємним ароматом димку - що може бути пікантні і смачніше? Сулугуні важко приготувати, як класичний шашлик, але його можна загорнути в тісто і смажити на шампурах.
Хочете дізнатися, як приготувати шашлик з сулугуні? Тоді прочитайте цей простий рецепт рецепт. Це дуже смачна страва, яке може послужити як закускою, так і повноцінним прийомом їжі для великої компанії.
- Добре - 500 грам
- Тісто листкове дріжджове - 500 грам
Для цього рецепта вам знадобиться листкове дріжджове тісто. Заздалегідь дістаньте його з морозильної камери і залиште при кімнатній температурі розморожувати. Потім наріжте тісто на довгі шматочки товщиною в кілька сантиметрів.
Сир сулугуні краще брати у вигляді паличок. Їх зручно нанизувати на шампури. Кожен шматочок нанізьте на шампур так, щоб він щільно на ньому сидів по всій довжині.
На кожному шампурі повинно поміститися по два шматочки сиру сулугуні. Розміщуйте їх максимально близько один до одного.
Кожен шампур з сиром загорніть в розтанули шматочки листкового тіста. Для цього накручуйте сир так, щоб тісто було трохи внахлест. Тоді сулугуні НЕ буде витікати, коли ви будете його підсмажувати.
Викладіть шампура з сулугуні та тестом на мангал, підсмажуйте з усіх боків, щоб тісто рівномірно зарум'янилося. Таку закуску краще подавати гарячою, поки сулугуні м'який.