Шашлик з щуки
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик готують не тільки з різних видів м'яса, але і з рибки. Мій улюблений - це шашлик з щуки. Якщо приготувати шашлик з щуки правильно, він вийде дуже соковитим і ніжним - таким, як я люблю.
Любіть порибалити на відпочинку з друзями? Я теж. А після вдалої лову гріх не приготувати то, що тільки що спіймано. Шашлик з щуки - відмінний варіант. Не буду довго мучити вас демагогією і міркуваннями про те, наскільки смачно це блюдо, тому без зайвих слів - рецепт шашлику з щуки Удачі в приготуванні!
- Щука - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - - За смаком
- Чорний перець мелений - - За смаком
Спочатку промиваємо щуку, обробити її від голови і плавників.
Тепер дістаємо з неї філейну частину. Розрізаємо щуку на дві частини і видаляємо хребет.
Акуратно зрізаємо філе зі шкурки.
Нарізаємо на шматочки і посипаємо перцем та сіллю.
Все це справа перемішуємо і залишаємо насититися спеціями на 20 хвилин.
Нанизуємо щуку на шампура.
Тепер розтопити кусочік вершкового масла.
Поливаємо шашлик.
Запікаємо в мангалі, до повної готовності риби.
Наше блюдо готово! зелений харчування, лука і лимона і можна подавати до столу. Смачного!