Шашлик з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
У багатьох куряче м'ясо, а особливо грудка асоціюється з дієтичним блюдом. Так як воно не жирне і досить прісне. Але я вам розповім, як зробити його соковитим і з насиченим смаком.
Тому я пропоную дізнатися, як приготувати шашлик з курячої грудки. Нічого надприродного ми робити не будемо. Тільки дамо м'ясу помаринувати зі спеціями пару годин. Саме такий принцип і зробить грудку ароматної, соковитою і тане в роті. А вже овочі на шампури можете одягнути будь-які овочі між шматочками м'яса.
- Куряча грудка - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Вода - 200 мілілітрів
- Приправа для курки - 1 Чайна ложка
- Каррі - 0, 25 чайних ложки
- Kukrkuma - 0, 25 чайних ложки
- Сушений часник - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Грудку помийте, очистіть від шкури і наріжте порційними шматками.
До курки додайте майонез, приправи, сіль і спеції. Добре перемішайте.
Влийте воду і залиште грудку маринуватися хоча б на 2 години в холодильнику.
Одягніть шматочки на шампур і готуйте на мангалі близько 10 хвилин, постійно повертаючи. Смачного!