Рецепт Шашлик з курячої грудки фото

Шашлик з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 30 хв.

У багатьох куряче м'ясо, а особливо грудка асоціюється з дієтичним блюдом. Так як воно не жирне і досить прісне. Але я вам розповім, як зробити його соковитим і з насиченим смаком.

Опис приготування:

Тому я пропоную дізнатися, як приготувати шашлик з курячої грудки. Нічого надприродного ми робити не будемо. Тільки дамо м'ясу помаринувати зі спеціями пару годин. Саме такий принцип і зробить грудку ароматної, соковитою і тане в роті. А вже овочі на шампури можете одягнути будь-які овочі між шматочками м'яса.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Приправа для курки - 1 Чайна ложка
  • Каррі - 0, 25 чайних ложки
  • Kukrkuma - 0, 25 чайних ложки
  • Сушений часник - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
шашлик з курячої грудки - фото крок 1
Грудку помийте, очистіть від шкури і наріжте порційними шматками.
шашлик з курячої грудки - фото крок 2
До курки додайте майонез, приправи, сіль і спеції. Добре перемішайте.
шашлик з курячої грудки - фото крок 3
Влийте воду і залиште грудку маринуватися хоча б на 2 години в холодильнику.
шашлик з курячої грудки - фото крок 4
Одягніть шматочки на шампур і готуйте на мангалі близько 10 хвилин, постійно повертаючи. Смачного!

Схожі рецепти