Рецепт Шашлик з курячої грудки в маринаді фото

Шашлик з курячої грудки в маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати шашлик з курячої грудки в маринаді. Рецепт бере витоки в турецькій кухні. Він обов'язково сподобається вам і вашим гостям, адже шашлик вийде найніжнішим!


Опис приготування:

Курячий шашлик під маринадом по турецькому рецептом готовий. Смачного! Шашлик вийде дуже соковитим і ароматним за рахунок спецій і йогурту, які були використані для маринаду.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Йогурт - 0, 5 склянки (без добавок)
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Перець, сіль, паприка, орегано - по 1 Чайна ложка
1
Для того щоб приготувати шашлик з курячої грудки під маринадом, необхідно промити курку, потім просушити за допомогою паперових рушників. Курку нарізаємо на великі кубики.
2
Лук і зубчики часнику необхідно натерти на дрібній тертці і процідити через сито. М'якоть необхідно відкинути, а сік зберегти.
3
Далі змішуємо цибульний і часниковий сік з йогуртом, томатною пастою і приправами, ретельно все перемішуючи. Курку додаємо в маринад і гарненько перемішуємо, щоб вони рівномірно розподілилися по всій поверхні. Миску з шашликом необхідно накрити плівкою і відправити в холодильник мінімум на 4 годину.
4
Після того як курка вбере в себе всі соки, її можна буде нанизувати на шампури, чергуючи з помідорами. Перед обсмажуванням рекомендується посипати м'ясо сіллю. Обсмажувати шашлик необхідно на мангалі протягом 15 хвилин, періодично перевертаючи. М'ясо буде готове тоді, коли курячий шашлик стане білим.

Схожі рецепти