Шашлик з курки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Буває, що не виходить виїхати на природу і приготувати шашликів, а тому у господині повинен бути в запасі рецепт шашлику в домашніх умовах. Найпростіший - шашлик з курки на сковороді.
Рецепт приготування шашлику з курки на сковороді ви дізнаєтеся неодмінно скоро, але перш - пару рад. Багато хто задається питанням: "чим замінити звичайні, металеві шампура? ». В даному рецепті замінити їх потрібно дерев'яними шпажками, які продаються практично в будь-якому супермаркеті. При виборі м'яса, найкраще підійде куряче філе з грудки, шашлик вийде ніжним і насиченим. Ну, а тепер простий рецепт шашлику з курки на сковороді - читайте всі інші секрети далі!
- Рослинна олія - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Куряча грудка - 600 грам
- Майонез - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Кетчуп - 50 грам
Нарізаємо великими кубиками цибулю.
Тепер перекладаємо цибулю в емальований посуд.
Курячі грудки нарізаємо на середні шматочки.
У посуд де знаходиться цибулю, додаємо м'ясо, нарізаний часник, сіль і перець.
Змішуємо майонез з кетчупом.
Додаємо суміш до курячого м'яса. Все перемішуємо руками і ставимо в холодильник на 2 годину.
Надягаємо курку на шпажки і ставимо смажитися на сковороду, попередньо змащеній маслом.
Смажимо з усіх боків близько 12 хвилин.
Перед подачею на стіл посипати зеленню. Смачного!