Шашлик в винному оцті
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 6 г. 0 хв.
Рецепт шашлику в винному оцті вже можна назвати класичним, за цим рецептом м'ясо завжди виходить ніжним, соковитим, смачним і ароматним. Інгредієнтів для маринаду буде потрібно зовсім мало.
Опис приготування:
До класичного набору інгредієнтів - винний оцет, цибуля, сіль, перець, я вирішила додати соєвий соус, він додасть м'ясу пікантного смаку і неповторний аромат. Зверніть увагу, при додаванні соєвого соусу потрібно додавати менше солі. Обов'язково спробуйте мій рецепт, як приготувати шашлик у винному оцті.
- Свиняча шийка - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Винний оцет - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - За смаком
- Соєвий соус - 30-50 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Для шашлику я використовую свинячу шийку, але можна взяти лопатку або свинячий окіст.
М'ясо промийте та висушіть паперовими рушниками. Поріжте м'ясо на невеликі шматки. Я вважаю за краще робити невеликі шматки м'яса для шашлику, так кожен шматок добре промаринуется і досить швидко обжарится.
Цибулини поріжте кільцями і відправте до м'яса.
Надішліть в миску сіль, перець, влийте винний оцет і соєвий соус.
Гарненько перемнние руками, щоб цибуля пустила сік, а кожен шматочок м'яса був покритий маринадом.
Затягніть миску з м'ясом харчовою плівкою і відправте в холодильник на 4-6 годин.
Цей шашлик можна смажити як на решітці, так і на шампурах. Цього разу я вирішила посмажити на решітці. Лук можна смажити разом з м'ясом, просто виклавши його на решітку, тільки зняти потрібно буде раніше, ніж м'ясо.
Шашлик готовий! Смачного!