Рецепт Шашлик в фользі в духовці фото

Шашлик в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 3 г. 10 хв.

Бувають моменти, що немає можливості зробити шашлик на природі. Тоді виручить запасний варіант цієї страви - в фользі і в духовці. М'ясо не програє в смаку, результат вас обов'язково порадує.

Опис приготування:

Для шашлику краще взяти ошийок або корейку. Якщо ви використовуєте спеціальні спеції для шашлику, то не забувайте про те, що в більшу частину таких спецій додається сіль.

  • Свинина - 600 грам(ošeek)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Аджика - 1, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Приправи - За смаком (для шашлику)
шашлик в фользі в духовці - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
шашлик в фользі в духовці - фото крок 2
М'ясо наріжте шматочками по 30-40 грам, цибулю кільцями.
шашлик в фользі в духовці - фото крок 3
Перекладіть м'ясо в глибоку миску. Додайте аждіку, 1 ст. Ложку рослинної олії. Перемішайте.
шашлик в фользі в духовці - фото крок 4
Додайте нарізану цибулю, приблизно 2/3 від загальної кількості. Перемішайте, розбіжність цибулю.
Що залишився лук викладіть зверху.
Підготовлене м'ясо приберіть в холодильник від 1, 5 до 3 годин.
шашлик в фользі в духовці - фото крок 5
Після закінчення часу дістаньте м'ясо з холодильника і посоліть. Я використовувала Адигейську сіль. Вона містить трави і приправи. Розігрійте духовку до 200 градусів.
шашлик в фользі в духовці - фото крок 6
Візьміть фольгу і форму для запікання.
Вистелити фольгою форму так, щоб були вільні, довгі краї. Покладіть м'ясо.
Закрийте фольгою і поставте в духовку на 30 хвилин.
шашлик в фользі в духовці - фото крок 7
Через 30 хвилин знизьте температуру до 180 градусів. Розгорніть краї фольги і запікайте ще 30 хвилин.
шашлик в фользі в духовці - фото крок 8
Шашлик готовий! Подавайте гарячим з овочами і томатним соусом. Смачного!

Схожі рецепти