Шашлик в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 3 г. 10 хв.
Бувають моменти, що немає можливості зробити шашлик на природі. Тоді виручить запасний варіант цієї страви - в фользі і в духовці. М'ясо не програє в смаку, результат вас обов'язково порадує.
Опис приготування:
Для шашлику краще взяти ошийок або корейку. Якщо ви використовуєте спеціальні спеції для шашлику, то не забувайте про те, що в більшу частину таких спецій додається сіль.
- Свинина - 600 грам(ošeek)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Аджика - 1, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Приправи - За смаком (для шашлику)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
М'ясо наріжте шматочками по 30-40 грам, цибулю кільцями.
Перекладіть м'ясо в глибоку миску. Додайте аждіку, 1 ст. Ложку рослинної олії. Перемішайте.
Додайте нарізану цибулю, приблизно 2/3 від загальної кількості. Перемішайте, розбіжність цибулю.
Що залишився лук викладіть зверху.
Підготовлене м'ясо приберіть в холодильник від 1, 5 до 3 годин.
Що залишився лук викладіть зверху.
Підготовлене м'ясо приберіть в холодильник від 1, 5 до 3 годин.
Після закінчення часу дістаньте м'ясо з холодильника і посоліть. Я використовувала Адигейську сіль. Вона містить трави і приправи. Розігрійте духовку до 200 градусів.
Візьміть фольгу і форму для запікання.
Вистелити фольгою форму так, щоб були вільні, довгі краї. Покладіть м'ясо.
Закрийте фольгою і поставте в духовку на 30 хвилин.
Вистелити фольгою форму так, щоб були вільні, довгі краї. Покладіть м'ясо.
Закрийте фольгою і поставте в духовку на 30 хвилин.
Через 30 хвилин знизьте температуру до 180 градусів. Розгорніть краї фольги і запікайте ще 30 хвилин.
Шашлик готовий! Подавайте гарячим з овочами і томатним соусом. Смачного!