Шашлик по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати шашлик по-корейськи зовсім нескладно. Вся справа - в соєвому маринаді. Замаринував шашлик і готово! Шашлик по-корейськи я вперше спробувала в кафе, а рецепт переписала з меню!
Ви зможете дуже легко і швидко приготувати шашлик по-корейськи в домашніх умовах.
М'ясо маринується і смажиться протягом 8-10 хвилин. Тому шашлик по-корейськи можна приготувати навіть тоді, коли компанія зібралася спонтанно. Шашлик по-корейськи подавайте з овочами, як свіжими, так і вареними.
Смачного!
- Куряча грудка - 1 штука
- Соєвий соус - 40 мілілітрів
- Вино - 40 мілілітрів
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Зелена цибуля - За смаком

У каструлі змішати соєвий соус, вино, мідь, цукор, злегка розчавлену часточку часнику.

Довести маринад до кипіння і дати охолонути.

М'ясо відбити і порізати на шматочки 3 з 4 см.

Курку залити здебільшого соусу і додати роздавлений часник.

Духовку розігріти, шпажки замочити у воді, цибулю порізати довжиною 3 см.

М'ясо настоялося 15 хвилин, тепер можна нанизати шашлик на шпажки, чергуючи з цибулею.

Смажити з двох сторін по 4-5 хвилин. Потім полити шашлик соусом і смажити ще 3 хвилини. Смачного!