Рецепт Шашлик по-корейськи фото

Шашлик по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Птах, Курка, Куряче філе, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Приготувати шашлик по-корейськи зовсім нескладно. Вся справа - в соєвому маринаді. Замаринував шашлик і готово! Шашлик по-корейськи я вперше спробувала в кафе, а рецепт переписала з меню!


Ви зможете дуже легко і швидко приготувати шашлик по-корейськи в домашніх умовах.

М'ясо маринується і смажиться протягом 8-10 хвилин. Тому шашлик по-корейськи можна приготувати навіть тоді, коли компанія зібралася спонтанно. Шашлик по-корейськи подавайте з овочами, як свіжими, так і вареними.

Смачного!

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Соєвий соус - 40 мілілітрів
  • Вино - 40 мілілітрів
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелена цибуля - За смаком
шашлик по-корейськи - фото крок 1
У каструлі змішати соєвий соус, вино, мідь, цукор, злегка розчавлену часточку часнику.
шашлик по-корейськи - фото крок 2
Довести маринад до кипіння і дати охолонути.
шашлик по-корейськи - фото крок 3
М'ясо відбити і порізати на шматочки 3 з 4 см.
шашлик по-корейськи - фото крок 4
Курку залити здебільшого соусу і додати роздавлений часник.
шашлик по-корейськи - фото крок 5
Духовку розігріти, шпажки замочити у воді, цибулю порізати довжиною 3 см.
шашлик по-корейськи - фото крок 6
М'ясо настоялося 15 хвилин, тепер можна нанизати шашлик на шпажки, чергуючи з цибулею.
шашлик по-корейськи - фото крок 7
Смажити з двох сторін по 4-5 хвилин. Потім полити шашлик соусом і смажити ще 3 хвилини. Смачного!

Схожі рецепти