Шашлик по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Щоб приготувати шашлик по-китайськи, до м'яса потрібно додати кунжут, а маринувати м'ясо за допомогою соєвого соусу. М'ясо маринується недовго і смажиться швидко, для цього ріжте його дрібними шматочками.
Опис приготування:
Приготувати шашлик по-китайськи будинку зовсім нескладно, у мене вийшло просто відмінно! Рецепт такого шашлику я підгледіла в китайському ресторані з відкритою кухнею. Кунжут з борошном створюють дуже дуже приємну корочку. Смажити шашлик по-китайськи можна в домашніх умовах на грилі або в духовці, як робила я. Якщо ви будете смажити шашлик по-китайськи пікніку на вугіллі потрібно буде періодично повертати шампура, щоб скоринка не пригоріла. Успіхів і приємного апетиту!
- Баранина або свинина - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
М'ясо порізати маленькими шматочками.
Додати борошно, спеції, яйце кунжут, соєвий соус.
Добре перемішати і дати постояти 30 хвилин.
Нанизати шматочки м'яса і ще посипати спеціями і кунжутом.
Шашлики посмажити на вугіллі або грилі. Смачного!