Рецепт Шашлик по-китайськи фото

Шашлик по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Щоб приготувати шашлик по-китайськи, до м'яса потрібно додати кунжут, а маринувати м'ясо за допомогою соєвого соусу. М'ясо маринується недовго і смажиться швидко, для цього ріжте його дрібними шматочками.

Опис приготування:

Приготувати шашлик по-китайськи будинку зовсім нескладно, у мене вийшло просто відмінно! Рецепт такого шашлику я підгледіла в китайському ресторані з відкритою кухнею. Кунжут з борошном створюють дуже дуже приємну корочку. Смажити шашлик по-китайськи можна в домашніх умовах на грилі або в духовці, як робила я. Якщо ви будете смажити шашлик по-китайськи пікніку на вугіллі потрібно буде періодично повертати шампура, щоб скоринка не пригоріла. Успіхів і приємного апетиту!

  • Баранина або свинина - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 4 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
шашлик по-китайськи - фото крок 1
М'ясо порізати маленькими шматочками.
шашлик по-китайськи - фото крок 2
Додати борошно, спеції, яйце кунжут, соєвий соус.
шашлик по-китайськи - фото крок 3
Добре перемішати і дати постояти 30 хвилин.
шашлик по-китайськи - фото крок 4
Нанизати шматочки м'яса і ще посипати спеціями і кунжутом.
шашлик по-китайськи - фото крок 5
Шашлики посмажити на вугіллі або грилі. Смачного!

Схожі рецепти