Шашлик на сковороді-гриль
(покроковий рецепт з фото)
Холодна пора року - це не привід відмовляти собі в шашликах! Страву можна зробити і у себе вдома навіть без шашличниці. Для цього знадобиться одна диво-сковорода, яка робить м'ясо приголомшливим.
Цей рецепт не так довго смажиться, оскільки порційні шматки м'яса невеликі. Але маринуватися свинині все-таки треба, так що підготуйте її наперед. Ознайомтеся з тим, як приготувати шашлик на сковороді-гриль. Ще вам знадобляться шпажки, а для кольору я додала болгарський перець.
- Свинина м'якоть - 1 кілограм
- Сало - 50 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Болгарський перець - 1-2 штук
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Приправа для шашлику - За смаком
Свинину промийте. Наріжте її невеликими порційними шматочками. Додайте до них соєвий соус і приправу.
Очищений ріпчасту цибулю наріжте кільцями або півкільцями. Додайте його до м'яса разом з сіллю. Перемішайте свинину. Залиште її маринуватися на 2-3 години в холодильнику.
Наріжте шматочками перець і сало. Підготовлене м'ясо насадити на шпажки, чергуючи його з цибулею, перцем і салом.
На сковороду-гриль влийте масло. Поставте смажитися шашлик на сильному вогні.
Обсмажте шашлик на сковороді-гриль з усіх боків до рум'яної скоринки. Потім вогонь зменшите і готуйте страву під кришкою до готовності. Смачного!