Шашлик на кефірі зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Зробити смачний шашлик - це справжня наука. Не так-то просто підібрати м'ясо, маринад і витримати потрібний час на вогні. Тільки метод проб і помилок приведе вас до ідеального гарячої страви.
Добре, що завжди є перевірені рецепти, які можуть вам допомогти. Цей - один з таких. Він ідеально підходить для обсмажування м'яса на відкритому вогні. Беріть на замітку, як приготувати шашлик на кефірі зі свинини, не раз ще стане в нагоді це знання. М'ясо виходить м'яким і соковитим всередині, а зовні у нього засмаженою скоринка.
- Свинина - 2 кілограма
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Кефір - 1, 5 L
- Приправа для шашлику - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
М'ясо промийте, обсушити і наріжте порційними шматочками.
Цибулю очистіть і наріжте кільцями.
До свинини додайте цибулю, приправу, сіль і перець.
Залийте м'ясо кефіром. Залиште його маринуватися в холодильнику на 8-10 годин.
М'ясо надіньте на шампури. Обсмажте шашлик до готовності на мангалі, не забуваючи перевертати його для рівномірного прожарювання. Смачного!