Рецепт Seviche фото

Seviche
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Фрукти, Креветки, Морепродукти, Авокадо
ПП рецепти
На обід, На вечерю

Севіче - це вишукане, але разом з тим просте в приготуванні блюдо. Робиться воно з сирих морепродуктів (гребінці, креветки, кальмари, риба та інше). Розповідаю, як приготувати севіче.

Цю страву можна сміливо віднести до розряду низькокалорійних і дієтичних. Його подають як салат або закуску. Ви можете сміливо варіювати наявність овочів або морепродуктів. Допускається варіант з використанням одного виду дарів моря. До столу блюдо подається холодним.

  • Огірок - 1 штука
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Чилі - 2 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Авокадо - 1 штука
  • Braai - 0, 5 пучка
  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Креветки очищені - 450 грам
  • Лимон - 2 штуки
  • Вапно - 2 штуки
  • Апельсин - 2 штуки
  • Вода - 0, 5 L
1
У каструлю налийте воду, посолити і довести до кипіння, викладіть очищені креветки і відразу вимкніть воду. Залиште їх на 3 хвилини, а потім перекладіть на обробну дошку.
2
Наріжте креветки невеликими шматочками і перекладіть в миску, додайте соки лимона, апельсина і лайма.
3
Наріжте невеликими шматочками огірки, цибуля і подрібніть чилі. Додайте в миску до креветок і відправте в холодильник на 60 хвилин.
4
Вимийте і наріжте помідори невеликими шматочками, викладіть їх в миску до креветок, додайте авокадо, нарізаний невеликими кубиками, подрібнену кінзу, оливкова олія, щіпку солі.
5
Перемішайте гарненько все і залиште при кімнатній температурі на півгодини. Якщо не плануєте подавати відразу, то після додавання останніх інгредієнтів поставте миску в холодильник.

Схожі рецепти