Щи зі свіжою капустою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Любителям перших страв хочу запропонувати простий і смачний варіант, як приготувати борщ зі свіжою капустою в мультиварці. Це відмінна ідея ситного і смачного обіду для всієї родини. Раджу спробувати.
Опис приготування:
В даному варіанті основою буде курячий бульйон, з ним щі виходять дуже ніжними і в міру наваристими. Мультиварка здорово спрощує процес, так що рецепт особливо рекомендую зайнятим господаркам. Втім, ви завжди можете зварити цей знаменитий в російській кухні супчик і на плиті.
- Капуста - 300 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Курка - 300 грам
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Сіль, перець, зелень - За смаком
- Корінь селери - За смаком
1. Набір інгредієнтів перед вами. Насамперед вимийте курочку, зніміть шкіру, викладіть в чашу і залийте водою. Варіть бульйон близько години, встановивши програму"Суп" або"Варка" .
2. Поки вариться бульйон, підготуйте овочі. Очистіть і подрібніть картопля, цибуля, солодкий перець, корінь селери. З помідора акуратно зніміть шкірку і теж наріжте. Нашинкуйтекапусту, моркву натріть на тертці. Курку дістаньте з бульйону, остудіть трохи і подрібніть м'ясо.
3. Викладіть курку назад у чашу, додайте всі овочі і спеції за смаком. Накрийте кришку і встановіть програму"Гасіння" з 1 час. Після звукового сигналу про закінчення додайте подрібнений часник і зелень. Накрийте кришкою знову і залиште на підігріві ще хвилин на 10-15, щоб щі настоялися.
4. От і все, ситний і смачний обід для всієї родини готовий.
Смачного!
Смачного!