Щи з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Це традиційне російське блюдо всім дуже добре знайоме, але кожен готує його по-своєму, хтось використовує м'ясний бульйон, деякі рибний або грибний, але самий ситний суп виходить з яловичиною.
Напевно, багато хто зі мною погодяться, що з'їсти тарілочку щей вранці - це справжнє задоволення, відразу і настрій піднімається, і відчуваєш прилив сил. А оскільки варіантів приготування цього смачного супу досить багато, я хочу поділитися з вами своїм рецептом і розповісти, як зробити щі з яловичиною. Якщо вибрати хороший шматочок м'яса з кісточкою, то суп вийде просто дивовижний, дуже наваристий, ситний і ароматний - смакота, та й годі. Я в цьому рецепті приготування щей з яловичиною додавала в суп тільки свіжу капусту, мені так більше подобається, але якщо ви любите щі з кислинкою, можете покласти в них і трохи квашеної капусти.
- Яловичина - 500 грам (бажано шматочок з кісточкою)
- Капуста білокачанна - 500 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 1 штука (великий)
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, зелень сушена чи свіжа)
- Сіль - За смаком