Рецепт Сазан з грибами фото

Сазан з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Риба та морепродукти , Гриби , Короп
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приготувати просту рибу можна так, що вона буде здаватися небаченим делікатесом. І часу (та й зусиль) на це піде зовсім небагато. Zaintrigovanи? тоді зморив, як приготувати сазана з грибами.

Опис приготування:

Зазвичай сазана фарширують грибами, але якщо у вас немає часу або вам дісталося тільки філе цієї смачної риби, я пропоную вам скористатися простим рецептом приготування сазана з грибами. Вершкове масло замість рослинного і біле вино - всього два інгредієнти змінять смак риби, і, приготований з грибами в духовці, сазан перетвориться на делікатес. Розповідаю, як приготувати сазана з грибами.

1. Чистий цибулю, нарізаємо його півкільцями. Розігріваємо на сковороді половину від загальної кількості масла, обсмажуємо цибулю хвилини 2.

2. Гриби нарізаємо скибочками і додаємо до цибулі, обсмажуємо хвилини 3.

3. Додаємо пару пучок солі, чорний перець і вино. Готуємо 1-2 хвилини.

4. Філе сазана ретельно промиємо, можна розрізати кожне філе на 2-3 скибочки.

5. Викладаємо у форму для запікання гриби з цибулею, і термін - файл Сазан.

6. Петрушку миємо й дрібно нарізаємо. Посипаємо зеленню рибу.

7. Поливаємо залишилися розтопленим вершковим маслом і ставимо запікатися в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 25-30.

Наше блюдо готово, приступаємо до дегустації.


  • Файл сазан - 500 грам
  • Гриби - 250-300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3-4 штук
  • Вершкове масло - 100-120 грам
  • Вино біле сухе - 150 мілілітрів
  • Зелень петрушки - 30 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
Зазвичай сазана фарширують грибами, але якщо у вас немає часу або вам дісталося тільки філе цієї смачної риби, я пропоную вам скористатися простим рецептом приготування сазана з грибами. Вершкове масло замість рослинного і біле вино - всього два інгредієнти змінять смак риби, і, приготований з грибами в духовці, сазан перетвориться на делікатес. Розповідаю, як приготувати сазана з грибами.

1. Чистий цибулю, нарізаємо його півкільцями. Розігріваємо на сковороді половину від загальної кількості масла, обсмажуємо цибулю хвилини 2.

2. Гриби нарізаємо скибочками і додаємо до цибулі, обсмажуємо хвилини 3.

3. Додаємо пару пучок солі, чорний перець і вино. Готуємо 1-2 хвилини.

4. Філе сазана ретельно промиємо, можна розрізати кожне філе на 2-3 скибочки.

5. Викладаємо у форму для запікання гриби з цибулею, і термін - файл Сазан.

6. Петрушку миємо й дрібно нарізаємо. Посипаємо зеленню рибу.

7. Поливаємо залишилися розтопленим вершковим маслом і ставимо запікатися в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 25-30.

Наше блюдо готово, приступаємо до дегустації.

Схожі рецепти