Сардельки курячі
(покроковий рецепт з фото)
І дорослі, і діти люблять сардельки і ні для кого не секрет з чого їх роблять на виробництві. Давайте приготуємо сардельки будинку без консервантів і барвників і ви побачите, що це зовсім нескладно.
Ні для кого не секрет, що домашні страви смачніше і корисніше магазинних напівфабрикатів. Якщо у вас є час - чому б не побалувати себе і рідних смачними сардельками з м'яса і спецій, без консервантів і барвників? Процес приготування сардельок не такий складний, як вам здається. Можу навіть сказати, що він дуже простий. Головна складність в цій справі - сформувати сардельки, якщо у вас немає для цього кишок і ви будете користуватися харчовою плівкою. Але після того, як ви зробите 3-4 sardel'ki, справа піде швидше, я вас запевняю. З даної кількості продуктів виходить майже 1 кг sardelek. Тому уважно читаємо рецепт в якому розказано як приготувати курячі сардельки і беремося за справу. Все у вас вийде!
- Куряче філе - 600 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 50 грам
- Мускатний горіх мелений - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки