Рецепт Сардельки курячі фото

Сардельки курячі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Птах, Курка, Куряче філе
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Для дітей, На сніданок
Гарячі страви

І дорослі, і діти люблять сардельки і ні для кого не секрет з чого їх роблять на виробництві. Давайте приготуємо сардельки будинку без консервантів і барвників і ви побачите, що це зовсім нескладно.

Ні для кого не секрет, що домашні страви смачніше і корисніше магазинних напівфабрикатів. Якщо у вас є час - чому б не побалувати себе і рідних смачними сардельками з м'яса і спецій, без консервантів і барвників? Процес приготування сардельок не такий складний, як вам здається. Можу навіть сказати, що він дуже простий. Головна складність в цій справі - сформувати сардельки, якщо у вас немає для цього кишок і ви будете користуватися харчовою плівкою. Але після того, як ви зробите 3-4 sardel'ki, справа піде швидше, я вас запевняю. З даної кількості продуктів виходить майже 1 кг sardelek. Тому уважно читаємо рецепт в якому розказано як приготувати курячі сардельки і беремося за справу. Все у вас вийде!

  • Куряче філе - 600 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Мускатний горіх мелений - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Яйце - 1 штука
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
сардельки курячі - фото крок 1
Куряче філе або кілька разів прокрутити через м'ясорубку або краще подрібнити блендером в пюре.
сардельки курячі - фото крок 2
Додати всі сухі інгредієнти, м'яке вершкове масло і ретельно перемішати.
сардельки курячі - фото крок 3
А тепер додамо яйце і невеликими порціями вливаємо молоко і знову все перебиваємо-збиваємо блендером. Отримана маса повинна бути в'язкою, але не густий. Поставимо її в холодильник на пару годин.
сардельки курячі - фото крок 4
Якщо у вас немає кишок для набивання сардельок, використовуйте харчову плівку. Тільки вибирайте ту плівку, яку потім можна варити - на упаковці плівки є інструкція, уважно її прочитайте. Викладаємо на шматочки плівки невеликими порціями фарш і загортаємо як цукерку в кілька шарів плівки. Кінчики сарделечной цукерки можна зав'язати вузликом або ниткою. Не робіть сардельки дуже тугими. Варимо сардельки на середньому вогні хвилин 10-12 після закипання, заморожені - 15-17 хвилин. Зберігаємо сирі сардельки в морозилці.

Схожі рецепти