Сандеш
(покроковий рецепт з фото)
Індійська кухня рясніє корисними солодощами. Одна з них - "сандеш" . Це дивовижний легкий і смачний десерт з сиру "панир" . Обов'язково запропонуйте його вашим дітям, вони оцінять ці ласощі.
Такий ніжний і корисний десерт сподобається вашим маленьким дітям. Дивіться, як приготувати "сандеш" і пробуйте!
Панир необхідно брати свіжий, тільки що відважені. При тепловій обробці сиру важливо не перетримати його на вогні, інакше панир стане зернистим і твердим. Готуйте з задоволенням!
- Сир - 400 грам (сир )
- Цукор - 75 грам
- Горіхи - 50 грам
- Кокосова стружка - 70 грам (для обсипання)
Підготуйте необхідні продукти.
Панир вимісити руками до однорідної маси і розділіть на дві частини.
Одну частину змішайте з цукром і викладіть на гарячу сковороду, вогонь поставте на мінімум. Помішуючи масу дерев'яною ложкою, дочекайтеся, поки панир стане рідким, а потім загусне. І відразу зніміть з вогню.
Змішайте руками гарячий і холодний панир до однорідності. Скачайте з нього кульки або надайте будь-яку іншу форму. Сандеш можна обваляти в кокосовій стружці або іншої вподобаної посипання.
Прикрасьте кожну кульку горішком. Смачного!