Рецепт Сандеш фото

Сандеш
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Молочні продукти , Горіхи
На полуденок , Для дітей , На швидку руку
Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 15 хв.

Індійська кухня рясніє корисними солодощами. Одна з них -"Сандеш" . Це дивовижний легкий і смачний десерт з сиру"Панир" . Обов'язково запропонуйте його вашим дітям, вони оцінять ці ласощі.

Опис приготування:

Такий ніжний і корисний десерт сподобається вашим маленьким дітям. Дивіться, як приготувати"Сандеш" і пробуйте!

Панир необхідно брати свіжий, тільки що відважені. При тепловій обробці сиру важливо не перетримати його на вогні, інакше панир стане зернистим і твердим. Готуйте з задоволенням!

  • Сир - 400 грам (сир )
  • Цукор - 75 грам
  • Горіхи - 50 грам
  • Кокосова стружка - 70 грам (для обсипання)
сандеш - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
сандеш - фото крок 2
Панир вимісити руками до однорідної маси і розділіть на дві частини.
сандеш - фото крок 3
Одну частину змішайте з цукром і викладіть на гарячу сковороду, вогонь поставте на мінімум. Помішуючи масу дерев'яною ложкою, дочекайтеся, поки панир стане рідким, а потім загусне. І відразу зніміть з вогню.
сандеш - фото крок 4
Змішайте руками гарячий і холодний панир до однорідності. Скачайте з нього кульки або надайте будь-яку іншу форму. Сандеш можна обваляти в кокосовій стружці або іншої вподобаної посипання.
сандеш - фото крок 5
Прикрасьте кожну кульку горішком. Смачного!

Схожі рецепти