Салат зі скумбрії з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Салат зі скумбрії з рисом - чудове смачна страва, яке ви зможете приготувати досить легко і швидко. Він поживний і апетитний. Спробуйте, і ви залишитеся задоволені! .
Салат зі скумбрії з рисом - чудова і проста в приготуванні закуска, яка може не раз виручити вас в неординарній ситуації. Достатньо всього однієї банки консервованої риби, яка може стояти у вас в холодильнику на всяк випадок, щоб вийшов смачний і поживний салат в разі непередбаченого відвідування гостей.
При виборі консерв будьте пильні, звертайте увагу на термін придатності і стан банки. Вона не повинна мати різних вм'ятин, патьоків, темних плям, дефектів на закаточного шві, кришка і денце банки з консервами повинні бути плоскими, але ні в якому разі не роздутими!
- Скумбрія консервована - 250 грам (у маслі)
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Яйце - 2 штуки
- Мал - 2/3 склянки
1. Консервовану скумбрію відкрийте і злегка розімніть вилкою так, щоб вийшли не дуже великі шматочки.
2. Зелену цибулю промийте, дайте йому просохнути або обсушіть за допомогою паперових рушників, а потім наріжте кільцями.
3. Змішайте розім'яту скумбрію з нарізаною зеленою цибулею. Можете додати і іншу зелень за смаком.
4. Заздалегідь відваріть рис, промийте його під проточною водою і відкиньте на друшляк, щоб стекла вся зайва вода. Важливо, щоб рис не перетравився.
5. Попередньо зварені круто і охолоджені яйця очистіть і наріжте невеликими шматочками. Додайте до риби з цибулею, перемішайте.
6. Додайте відварений рис до риби з цибулею, перемішайте. Можете додати трохи запашного соняшникової олії. Салат зі скумбрії з рисом готовий! Смачного!