Салат зі шпинату і щавлю
(покроковий рецепт з фото)
Це простий і смачний салат з рослинних компонентів, якої може прийти на заміну класичного річному салату з помідорів і огірків. Готується - простіше нікуди, економить сили і час.
Зараз ми розберемо, як приготувати салат з шпинату і щавлю по пунктам, і ви переконаєтеся в його простоті. Такий легкий і простий, він обов'язково повинен з'явитися у вас в арсеналі «страв на швидку руку». І обов'язково запишіть в свій блокнот з позначкою: "не забути! Салат на літо ».
- Шпинат - 400 грам
- Зелена цибуля - 200 грам
- Щавель - 100 грам
- Петрушка - 100 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Маслини без кісточок - 8 штук
- Яйця - 2 штуки
Зелень необхідно ретельно промити. Шпинат, щавель, петрушку і зелену цибулю дрібно нарізати і перемішати в салатник.
Тепер додаємо до подрібненої зелені сіль, орієнтуйтеся на свій смак. Наливаємо в салат трошки оцту, так само за смаком і рослинне масло. Ще раз ретельно перемішуємо.
Відварюємо яйця круто, вони будуть служити доповненням до салату. При подачі страви потрібно розрізати яйце на дольки і додати порізані кружальцями маслини. Якщо салат зі шпинату, щавлю і зеленої цибулі приготувати взимку, ви точно згадайте літо.