Салат з яловичиною і зеленим яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Сама назва салату говорить про прекрасне смакову поєднанні, а якщо до нього додати трохи сиру, яєць і смачну йогуртовую заправку, то вийде просто шедевральний салатик!
Легкий в приготуванні і смачний салат прикрасить будь-який стіл, як буденний, так і святковий. А як його приготувати, дивіться в покрокових рекомендаціях.
- Яловичина - 200 грам (відварна)
- Сир - 100 грам
- Яйця - 2 штуки (відварні)
- Зелене яблуко - 1 штука
- Зелень - 20 грам (кріп і петрушка)
- Йогурт - 100 грам (натуральний)
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти для приготування салату. Заздалегідь відваріть яйця і яловичину.
Яловичину поріжте соломкою.
Зелене яблуко очистіть від шкірки і серцевини.
Яблуко порізати соломкою і збризніть його трохи лимонним соком, щоб воно не потемніло.
Натріть на дрібній тертці сир.
Викладіть на блюдо яловичину, яблуко, сир, посипте дрібно нарізаною петрушкою. Зверху викладіть часточки яєць.
Приготуйте салатну заправку. Для цього додайте до натурального йогурту дрібно нарізаний часник і половину чайної ложки лимонного соку.
Подрібніть кріп і додайте в заправку.
Все добре перемішайте.
Додати заправку в салат можна прямо в блюді або порційно. Додати сіль. Смачного!