Салат з яблуком і чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Пропоную вам рецепт приготування салату з яблуком і чорносливом. Це легкий і дієтичний салат, Котрий, Проте, додасть вам енергії і наситить на кілька годин.
Це простий рецепт приготування салату з яблуком і чорносливом. В якості приправи разом цукрової пудри можна використовувати сіль, замість лимона лайм. Сік можна або використовувати в іншому блюді, або залити його в миску з салатом.
- Морква - 4 штуки
- Зелене яблуко - 1 штука
- Чорнослив - 10 штук
- Грецькі горіхи - 0, 5 склянки
- Лимон - 1 штука
- Домашня сметана - 100 грам
- Зелень кропу - За смаком
- Цукрова пудра - За смаком
Моєму морква в холодній воді, чистим кожуру, натираємо соломкою на тертці.
Яблуко моєму в холодній воді, очищаємо від шкірки, насіння, хвостика. Ріжемо на дольки.
Ріжемо лимон навпіл. Видавлюємо сік на яблука. Те, що залишиться або витече виливаємо в окрему миску.
Чорнослив промиваємо в холодній воді і замочуємо хвилин на 10. Після чого видаляємо кісточки, якщо є, і нарізаємо на 2-3 частини.
Волоський горіх подрібнюємо качалкою або пропускаємо через м'ясорубку.
Змішуємо інгредієнти, додаємо цукрову пудру, заправляємо салат сметаною і перемішуємо. Даємо соусу вбратися і подаємо до столу.