Рецепт Салат з яблуком і чорносливом фото

Салат з яблуком і чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Фрукти
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Пропоную вам рецепт приготування салату з яблуком і чорносливом. Це легкий і дієтичний салат, Котрий, Проте, додасть вам енергії і наситить на кілька годин.

Це простий рецепт приготування салату з яблуком і чорносливом. В якості приправи разом цукрової пудри можна використовувати сіль, замість лимона лайм. Сік можна або використовувати в іншому блюді, або залити його в миску з салатом.

  • Морква - 4 штуки
  • Зелене яблуко - 1 штука
  • Чорнослив - 10 штук
  • Грецькі горіхи - 0, 5 склянки
  • Лимон - 1 штука
  • Домашня сметана - 100 грам
  • Зелень кропу - За смаком
  • Цукрова пудра - За смаком
салат з яблуком і чорносливом - фото крок 1
Моєму морква в холодній воді, чистим кожуру, натираємо соломкою на тертці.
салат з яблуком і чорносливом - фото крок 2
Яблуко моєму в холодній воді, очищаємо від шкірки, насіння, хвостика. Ріжемо на дольки.
салат з яблуком і чорносливом - фото крок 3
Ріжемо лимон навпіл. Видавлюємо сік на яблука. Те, що залишиться або витече виливаємо в окрему миску.
салат з яблуком і чорносливом - фото крок 4
Чорнослив промиваємо в холодній воді і замочуємо хвилин на 10. Після чого видаляємо кісточки, якщо є, і нарізаємо на 2-3 частини.
салат з яблуком і чорносливом - фото крок 5
Волоський горіх подрібнюємо качалкою або пропускаємо через м'ясорубку.
салат з яблуком і чорносливом - фото крок 6
Змішуємо інгредієнти, додаємо цукрову пудру, заправляємо салат сметаною і перемішуємо. Даємо соусу вбратися і подаємо до столу.

Схожі рецепти