Салат з сухариками і яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат гарний як на святковому столі, так і на буденному. І що найцікавіше, всі інгредієнти для цього салату завжди є в холодильнику, необхідно просто з'єднати їх в одній страві.
У цьому салаті мені подобається дуже вдале поєднання смаків, тут і кисло-солодке яблуко і нейтральне яйце і сухарики з солоним і яскраво-вираженим смаком сиру. Особливий смак салату надає саме відварна свинина, можна використовувати і відварну курячу грудку, але смак вийде не той. Замість свинини можна використовувати яловичину, саме з нею салат виходить просто чудовим. Обов'язково спробуйте!
- Свинина - 300 грам
- Яблуко - 1 штука
- Сухарики - 40 грам
- Яйця - 3 штуки
- Сіль - щіпка
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Свинину відварити в підсоленій воді до готовності. Яйця відварити круто.
На плоску тарілку поставте сервировочное кільце. Якщо його немає, можна обрізати пластикову пляшку з двох сторін, вийде відмінний сервировочное кільце. Свинину дрібно наріжте і покладіть на дно кільця. Зверху змастіть майонезом.
Яйця очистіть від шкаралупи, Мартенс відділи Желтков. Білки дрібно наріжте. Викладіть білки наступним шаром і покрийте майонезом.
Наступним шаром покладіть сухарики і рясно покрийте майонезом, оскільки сухарики досить багато вберуть в себе майонезу.
Яблуко, не очищаючи, натріть на крупній тертці і викладіть на сухарики. Також трохи змастіть майонезом. І останній шар - розтерті в крихту жовтки. Злегка притисніть салат ложкою зверху, щоб шари краще з'єдналися. Тепер зніміть сервировочное кільце.
Ось таким красивим і апетитним вийшов салат. Смачного!